Tko će se najbolje snaći u plesu u troje ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Peta emisija showa „Ples sa zvijezdama“ na omiljeni plesni podij donosi velike promjene. Naime, plesnim parovima se u koreografiji pridružuju članovi obitelji i prijatelji te ćemo u svakom plesnom broju imati priliku gledati trio. Očekuje nas još jedna uzbudljiva epizoda koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva.

Petra Kurtela otkrila nam je da pripreme za novu emisiju teku dobro. „Spremamo vrlo veselu koreografiju sa zabavnom glazbom“, a dodala je i kako se odlučila pri izboru gosta: „Dovela sam glumicu Amandu Prenkaj koja je jedna od mojih najbližih prijateljica. Pri odabiru osobe, nisam razmišljala o plesnom iskustvu i sposobnostima, već sam pored sebe željela Amandu jer znam da i sama voli ovaj show i da si u njemu možemo biti podrška koju trebamo. Jednostavno sam željela ovo iskustvo podijeliti baš s njom, a na kraju je ispalo da se i plesno jako dobro snašla.“

Da će ovaj tjedan biti još zabavniji najavila je Maja Drobnjaković: „Ovo će biti posebna emisija za sve nas jer se kompletno mijenja dinamika treninga, nismo više sami već slažemo koreografiju u kojoj će nastupiti i naš gost. Trenira se jednako puno kao i do sada samo je možda malo zabavnije.“ Budući da u sljedeću emisiju dolaze gosti opisala je i zašto se odlučila za Viktoriju Rađu.

„Markova partnerica iz prve sezone. Kako sam ja veliki obožavatelj 'Plesa sa zvijezdama', pratila sam svaku sezonu do sad a Marko i Viktorija su mi bili favoriti u prvoj. Viktorija je jedan od razloga zašto sam još više zavoljela ples a Marka i mene je život nakon toga spojio preko Udruge amputiranih osoba Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Bez razmišljanja sam u ovaj trio odlučila pozvati Viktoriju i veselim se prije svega druženju i zabavnom tjednu s dvoje ovih izvanrednih ljudi“, opisala je Maja.

Ana Zaninović oduševljena je pripremama za emisiju u troje jer joj se u koreografiji pridružuje njezina sestra blizanka Lucija. „Ponovno smo se vratile skupa u dvoranu, ne u borilačku nego u plesnu i vjerujte mi super je osjećaj. Luciji je malo teže to sve skupa u početku pohvatati, tako je i meni bilo, ali vjerujem da će u nedjelju tango biti odličan.

Odluka o tome tko će biti gost, Ani je bila najlakša dosad: „A tko će drugi sa mnom plesati nego druga ja. Ovu emisiju ćemo Lucija i ja imati priliku biti u potpunosti iste i s Mariom zaplesati jedan strastveni tango. Nadam se da će se Mario snaći, a i žiriju neće biti lako naći i ocijeniti onu pravu.“

Mario Mandarić ne odustaje od jakog treninga i kaže da su „pripreme za novu emisiju u punom toku“, a izbor gošće nije mu bila teška odluka. „U emisiju dovodim svoju suprugu Mateu Kristić Mandarić. Nju dovodim jer ona je ta koja me nagovorila da prihvatim sudjelovanje u showu. Očekujem da će se kao i u svakoj situaciju snaći odlično“, istaknuo je Mario.

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda 'Plesa sa zvijezdama' koja će biti u znaku zajedništva, obitelji i prijateljstva, a tko će se najbolje snaći u plesu u troje ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju