Ne propustite veliko finale šeste sezone ove nedjelje!

 Samo nas nekoliko dana dijeli od velikog finala šeste sezone showa ‘’Tvoje lice zvuči poznato’’, a rado viđeni nastupi od predfinalne emisije sve veću popularnost ostvaruju na društvenim mrežama. Tako je zajednički nastup kandidata, voditelja i žirija šeste sezone showa,

 

izvedba pjesme ''Božić dolazi'' trenutno je na 10.mjestu najgledanijih videa na YouTubeu. Na službenom kanalu showa taj nastup ostvario je zasad 62 tisuće pregleda. Također isti taj nastup na Facebooku ''Tvoje lice zvuči poznato'' ostvario je 48 tisuća pregleda.

Kome će pripasti pobjeda, i koji od četvero finalista će odnijeti pobjedu, saznat ćemo ove nedjelje. Ispred Igora Mešina, Indire Levak, Gorana Navojca i Nives Celzijus svoje točke izvest će po posljednji put u sezoni Neda Parmać, Lu Jakelić, Fabijan Pavao Medvešek i Marko Braić.

Finale će otvoriti Neda Parmać, Pločanka koja se već istaknula odličnim utjelovljenjima raznih zvijezda, a ovoga puta na pozornicu će izaći kao ekscentrična pjevačica hrapavog i moćnog glasa Macy Gray te otpjevati njezin hit ''I Try''. Nakon Nede raskoš svoje imitacije žiriju će pokazati Lu Jakelić koja se tijekom šeste sezone showa dokazala u iznimno teškim izazovima i odnijela tri pojede. Fabijan Pavao Medvešak će u finalu dati sve od sebe da zadivi žiri u maniri australskog glumca Hugha Jackmana s pjesmom ''The Greatest Show''. Što se tiče uloge koju je dobio za finale kaže da je sretan, ali ga je malo i srah, jer ako ikada treba napraviti show, to je sada.

 Posljednju natjecateljsku točku u finalu, izvest će Marko Braić kojeg smo u ovoj sezoni showa gledali kao, između ostalih, Maju Šuput, Massima, Indiru… Ukupan broj bodova koji su natjecatelji osvojili tijekom cijele sezone, proporcionalno se pretvaraju u startne bodove. Marko kreće sa sedam, Fabijan sa šest, Lu sa pet a Neda s četiri startna boda. Žiri će ocjenjivati samo finaliste te će na taj način biti odlučen pobjednik ili pobjednica sezone, dok ćemo ostale natjecatelje gledati u revijalnim točkama.

Tko će zadiviti žiri i odnijeti pobjedu u šestoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' ne propustite pogledati u nedjelju u 20 sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju