U prvom okupljanju u 2022. Zlatko Dalić svoje reprezentativce vodi u Katar

Četiri mjeseca nakon velike pobjede protiv Rusije i plasmana na Svjetsko prvenstvo, Vatreni su ponovno u akciji. U prvom okupljanju u 2022. Zlatko Dalić svoje reprezentativce vodi u Katar, gdje će moći osjetiti atmosferu i pustinjsku klimu u državi domaćinu Mundijala.
U prijateljskim utakmicama naša će se reprezentacija susresti sa Slovenijom i Bugarskom, a prijenos obje utakmice gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i portalu gol.hr.

Prva utakmica sa Slovenijom na rasporedu je 26. ožujka. Prijenos počinje u 15:00, a nogometni blok starta već u 14:15, uvodnom emisijom koju uređuje i vodi Vlado Boban.
Reprezentacija Slovenije Modriću i društvu dobro je poznata jer s momčadi Matjaža Keka Hrvatska je bila u kvalifikacijskoj skupini za Svjetsko prvenstvo.

''Utakmicu protiv Slovenije u studiju će komentirati standardni dvojac Aljoša Vojnović i Robert Jarni, a iz Katara se s najnovijim informacijama uživo javlja naš reporter Milan Stjelja. Gledatelje očekuju analize sastava i taktika obje reprezentacije, razgovori s akterima utakmice te zanimljivi prilozi, a nakon završetka utakmice, i prve reakcije izbornika Dalića i igrača“, najavio je urednik i voditelj studijske emisije Vlado Boban.

Tri dana nakon, 29. ožujka, Dalićeve izabranike očekuje susret s Bugarskom. Utakmica u Dohi počinje u 16:00, a uvodna emisija u 15:15.

''Već gotovo 20 godina Bugari nemaju reprezentaciju sposobnu za velike rezultate. Zlatna vremena njihova nogometa bile su 90-e godine prošlog stoljeća, kada je generacija koju je predvodio legendarni Hristo Stoičkov, igrala u polufinalu na Svjetskom prvenstvu u Sjedinjenim Državama 1994. te nastupila na EURU 1996. i Svjetskom prvenstvu 1998. Nakon toga, na veliko natjecanje EURO 2004. uspjela je otići još samo generacija Dmitra Berbatova. U kvalifikacijama za katarski Mundijal Bugari su završili na 4. mjestu u konkurenciji Švicarske, Italije, Sjeverne Irske i Litve. Vatreni se s Bugarskom nisu sastajali od kvalifikacija za EURO 2016., kada su slavili u obje utakmice, a pred nama je zasigurno zanimljiv susret“, najavljuje urednik i voditelj Saša Lugonjić, koji će u studiju također ugostiti stalne komentatore Jarnija i Vojnovića.

Utakmicu Hrvatske i Slovenije komentirat će Saša Lugonjić, a dvoboj Hrvatske i Bugarske Željko Vela.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju