Svaki dan Nova TV i OYO donose najmlađim gledateljima sadržaje za opuštanje i dobru zabavu!

Od ponedjeljka do nedjelje na Novoj TV prikazuju se brojni popularni crtići koji okupljaju cijelu obitelj pred malim ekranima! Omiljeni crtići, na kojima su odrasle brojne generacije, oduševit će najmlađe, ali i starije te omogućiti zajedničke vesele trenutke i ugodno razbuđivanje prije radnih i školskih obveza.

Crtići koji se trenutno emitiraju na Novoj TV su:

ODDBODS

Ovo je crtić o neobičnim bićima poznatima kao Oddbods. Oni se obožavaju smijati i ludirati, pa tako iz svakodnevnih situacija nerijetko naprave pravi urnebes koji često ima neočekivane posljedice.

NINJA KORNJAČE

Leonardo, Michelangelo, Raffaelo i Donatello uz pomoć mudrog štakora Splintera odavno su postali pravi zeleni borbeni strojevi, a sada se vraćaju po još jednu rundu akcije spašavanja ulica New Yorka od najopakijih zlikovaca.

ROBOCAR POLI

'Robocar Poli' animirana je serija o neustrašivom spasilačkome timu kojemu je glavna misija zaštititi Brum-Grad od različitih nezgoda i opasnosti.


MAŠA I MEDVJED

Ovaj hit crtić na zabavan način i s toplim humorom poučava djecu, ali i roditelje, o pravom prijateljstvu, brizi za druge, slobodi kreativnosti i međuljudskim odnosima.

SPUŽVA BOB SKOCKANI

Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje. Njegove dobre namjere neizbježno će uvući u neželjene probleme i njegove prijatelje: Patrika Zvijezdu, Lunu i mrzovoljnog susjeda Kalamarka.



SHOPKINS

Shopkinsi su nevjerojatno slatki, zabavni i sitni likovi koji žive u velikom svijetu supermarketa i koji se svakog dana upuštaju u nevjerojatne pustolovine.



PEPPA PIG

Peppa je slatka mala svinjica koja živi sa svojim mlađim bratom Georgeom, mamom Pig i tatom Pig. Peppa najviše voli igranje, presvlačenje, izlaske u prirodu, a obožava i skakanje po blatnim lokvicama. Njezine avanture uvijek završavaju sretno, s glasnim roktanjem i smijehom.

BLJAKAVCI

Bljakavci su šašavo, skoreno društvance smrdljivih proizvoda iz Bljak trgovine kojima je odavno je istekao rok trajanja i udružili su se kako bi sami sebi skrojili zabavu po vlastitoj mjeri. Zabavi (i smradu) nikad kraja kada su Bljakavci u pitanju!



PSIĆI U OPHODNJI

'Psići u ophodnji' crtić je koji prati svakodnevne doživljaje skupine hrabrih psića koji, na čelu s desetogodišnjim dječakom Ryderom, svakodnevno spašavaju stanovnike gradića Adventure Bay od nevolja.



SLUGTERRA

'Slugterra' je znanstveno-fantastična animirana serija čije je mjesto radnje podzemlje u kojem žive neobična bića. U tom podzemnom svijetu samo najbrži mogu preživjeti! U crtiću pratimo avanture dječaka Elija Shanea, koji je odlučio biti najveći sakupljač Slugova.


 



Poučne, zanimljive i nezaboravne animirane filmove Mumini na Azurnoj obali, Pustolovine hrabrog pjetlića, Pernata banda i Pobuna letećih majmuna možete pogledati već sada na OYO!



MUMINI NA AZURNOJ OBALI

Mumini, Mumica i Mala Mi, u potrazi za vlastitim pustolovinama odlaze na Azurnu obalu, gdje nakon olujnog putovanja i opasnosti na pustim otocima, nauče da ljubomora nije najgora stvar na svijetu. Kad se Mumin tata sprijatelji s aristokratom i uzme ime „De Mumin“, ogorčena Mumin mama iz protesta se povlači u stari brod gdje čeka da obitelj dođe pameti. Po prvi put je ugroženo jedinstvo Mumina.

PUSTOLOVINE HRABROG PIJETLIĆA

Toto je pjetlić rođen kao kržljavac. No, kad zli farmer zaprijeti da će uništiti njegov dom i obitelj, Toto se iz plahog pjetlića mora preobraziti u hrabrog i odlučnog pijetla. Toto i njegovi prijatelji tako se udružuju u uzbudljivim pustolovinama koje će pokazati da velika iznenađenja dolaze u malim paketima.



PERNATA BANDA


Kuko je meksička papiga koja najviše uživa u imitiranju svog TV junaka, papige zvane El Amerikano, nego da izvršava svoje zadatke u obiteljskom cirkusu za ptice. No kad ptičja banda zaprjeti njegovu ocu i preuzme cikus, Kuko dlazi na opasno putovanje u Hollywood kako bi pridobio svog junaka da se zajedno s njim bori protiv nepravde, da bi tako stvarnog junaka otkrio u samome sebi.


 
POBUNA LETEĆIH MAJMUNA

Nakon Dorothine posjete, Glenda odlučuje u život vratiti zlu vješticu Evelin, pod uvjetom da sve njezine moći budu pohranjene u metli koju čuvaju Strašilo, Limenko i Lav. U pokušaju da im uz pomoć svojih letećih majmuna ukrade metlu, dobroćudni majmun Ozzy zaboravi otvoriti vrata dvorca u kojemu se nalazi metla. Kad se domogne metle, Evelin Ozzyjeva tatu pretvori u pile, a začara i ostale junake iz Oza. Ozzy joj ukrade metlu i odlazi kod Glende potražiti pomoć.



Provedite ugodno i bezbrižno vrijeme s vašim najmilijima uz popularne crtiće i animirane filmove!  Veselo i opušteno druženje je zagarantirano!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju