Virtualna prijateljica koja zabavlja, savjetuje, motivira!

Zadovoljna.hr, jedinstveni ženski lifestyle portal iz portfelja Nove TV, već punih 15 godina inspirira svojim sadržajem brojne čitatelje, unosi pozitivne promjene u živote žena s ciljem da budu zadovoljne, sretne, da ih razveseli, savjetuje.

Spektakularnom proslavom povodom 15.rođendana tim najčitanijeg lifestyle portala za žene u Hrvatskoj na čelu s urednicom Tihanom Korać, razveselio je, opustio i zabavio brojne goste, suradnike, partnere i prijatelje koji prate i podržavaju portal tijekom svih ovih godina.
“Od prvog dana, cilj nam je bio pružati kvalitetne informacije, korisne savjete i inspirativne priče, a sve to kako bismo bili podrška našim čitateljicama u svim životnim situacijama. Donosili smo sadržaj koji je ženama pomogao da budu zadovoljnije i ispunjenije u svom životu. Posebno smo ponosni što smo, što sadržajem, a što raznim projektima poput Zadovoljna akademije, postali pokretači promjena u životu mnogih žena diljem Hrvatske”, istaknula je Tihana.

„Na ovom su prigodnom druženju koji će se, sigurni smo, pretvoriti u još jednu od najljepših uspomena u radu popularnog lifestyle portala, mogli vidjeti brojni zadovoljni osmijesi, a za ugodnu glazbenu atmosferu pobrinula se popularna pjevačica, i članica žirija ''Plesa sa zvijezdama'', Franka Batelić.

Na rođendanski party portala zadovoljna.hr u zagrebačkom Rooftop Lateralu odazvale su se brojne zvijezde poput zaštitnih lica Nove TV Marija Miholjek, Valentine Baus, Anite Kajtazi Roth i Mie Kovačić. U dobroj atmosferi zabavljale su se i modne dizajnerice Matija Vuica, Kristina Burja i Ogi Antunac, voditeljica Ida Prester, članovi žirija ''Plesa sa zvijezdama'' Marko Ciboci i Larisa Lipovac Navojec, glumice Mirna Mihelčić, Petra Kraljev, Tara Thaller, Kristina Krepela te brojni partneri koji rado surađuju već punih 15 godina s portalom zadovoljna.hr. Zadovoljna.hr je portal koji stavlja naglasak na jačanje sustava vrijednosti koji se temelji na toleranciji, solidarnosti, edukaciji i osnaživanju žena. Zadovoljna.hr je brižna prijateljica koja je nježna, iskusna i uvijek spremna pomoći.

Povodom svog 15. rođendana tim portala zadovoljna.hr povezao se i s dječjim domom Zagreb (podružnicama Ivan Goran Kovačić i Antun Gustav Matoš) te zajedno s partnerima u suradnji ovom prigodom razveselio tinejdžere, štićenike doma, s brojnim poklonima koji su se našli upravo na njihovim listama želja.

Osim na portalu, sadržaje portala Zadovoljna.hr možete pratiti i na društvenim mrežama: Facebooku koji broji 354 000 pratitelja, Instagramu s 179 000, i Twitteru 2.200 s pratitelja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju