Nakon pet vrlo uspješnih sezona, Zadovoljna akademija spremna je za nove učenice.

 Popularni ženski lifestyle portal najavljuje da kreću prijave za šestu sezonu projekta kojim zadovoljna.hr još jednom svojim čitateljicama omogućava besplatne edukacije te tako nastavlja unositi pozitivne promjene u živote žena i graditi novu generaciju polaznica koje će biti ambasadorice znanja i upornosti.

U posljednjih 5 godina za edukacije Zadovoljna akademije prijavilo se više od 13 000 žena iz cijele Hrvatske, a zadovoljna.hr u suradnji s partnerima osigurala je priliku za stjecanje novih znanja i vještina za 1 žena.

Na popisu edukacija šeste sezone nalaze se tečajevi iz područja digitalnog marketinga, dizajna, knjigovodstva te tečajevi za EU fondove putem kojih je moguće ostaviti priliku za bespovratno financiranje projekta što će najviše zanimati žene koje imaju svoje OPG-ove, obrte i sl. Fokus je stavljen na kraće, no usko specijalizirane tečajeve koji mogu biti korisni široj publici i mogu se primijeniti na unapređenje poslovanja i/ili hobija. Čitateljice će se moći prijaviti i za tečajeve engleskog, njemačkog, španjolskog, talijanskog i francuskog jezika. Naknadnim testiranjem polaznica će se odredit stupanj poznavanja jezika i prema tome odrediti stupanj tečaja za svaku polaznicu.

Brojne žene već su napravile taj novi korak prema stjecanju novih znanja i vještina, a sada je Zadovoljna akademija u potrazi za novim znatiželjnim, kreativnim i inteligentnim ženama koje razumiju da je poznavanje digitalnih tehnologija nužno za uspjeh u gotovo bilo kojem poslu. Ulog i dobitak su i ove godine isti. Treba uložiti nešto vremena i volje kako bi se stekla nova znanja koja mogu promijeniti nečije poslovanje ali i život.

Obrazac za prijavu te više informacija o projektu Zadovoljna akademija pročitajte na portalu: Zadovoljna Akademija (dnevnik.hr). Prijave su otvorene do 2. listopada, a 7.10.2022. je objava dobitnica.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju