Prijavite se do 10. lipnja i sudjelujte u jednoj od 50 besplatnih edukacija!

Petu godinu zaredom Zadovoljna akademija omogućava besplatne edukacije svojim čitateljicama te u suradnji s Algebrom i Googleom osigurava radionice za njih čak 50 na temu digitalnog marketinga.

Polaznice će također imati priliku sudjelovati i na radionici u sklopu Googleove inicijative #I am Remarkable. Riječ je o inicijativi kojoj je cilj ima žena i drugih slabije zastupljenih grupa da slave svoja postignuća na radnom mjestu i šire. Skromnost je na cijeni u našoj kulturi i društvu, pa ne čudi što mnogi ne žele isticati svoje poslovne i ine uspjehe niti javno govoriti o njima. Besplatne radionice #IamRemarkable, kojima je dosad pristupilo više od 180.000 ljudi u 140 zemalja svijeta, destigmatiziraju argumentirane razgovore o vlastitim uspjesima, ohrabruju ljude da se zauzmu za sebe i daju im tehnike koje će im u tome pomoći.

Do sada se tijekom četiri godine održavanja Zadovoljna akademije na edukacije prijavilo čak 12 tisuća žena iz cijele Hrvatske, a 108 odabranih koje su pokazale da imaju veliku želju za stvaranje svoje bolje budućnosti krenulo je na uzbudljivo putovanje.

Zadovoljna akademija ove godine posebno želi podržati žene s potresom pogođenog područja Banovine. Konkretnim akcijama projekt daje podršku ženama Sisačko-moslavačke županije potičući ih da razvijaju svoje već pokrenute poslovne pothvate ili pak da se ohrabre upustiti se u realizaciju svojih ideja kojima bi taj dio Hrvatske dobio dodatno na snazi i važnosti.

Brojne žene već su napravile taj novi korak prema stjecanju novih znanja i vještina, a sada je Zadovoljna akademija u potrazi za novim znatiželjnim, kreativnim i inteligentnim ženama koje razumiju da je poznavanje digitalnih tehnologija nužno za uspjeh u gotovo bilo kojem poslu.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u novoj sezoni Zadovoljna akademije i programu Digitalne garaže, redakciji zadovoljna.hr trebaju poslati motivacijsko pismo, a prijavu je moguće napraviti ovdje. Prijave traju do 10. lipnja.

Više o inicijativi #I am Remarkable, novoj sezoni Zadovoljna akademije, kao i o svim prethodnim sezonama, te sve o temama ovogodišnjih online radionica pročitajte na portalu zadovoljna.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju