Prijave otvorene od sredine kolovoza!

Projekt najpopularnijeg ženskog lifestyle portala zadovoljna.hr, Zadovoljna akademija, nakon uspješnih dvije kreće i sa svojom trećom sezonom, a u pitoresknom okružju zagrebačke La Grme koja odiše romantičnom harmonijom upotpunjenom nastupom grupe ''Frajle'', projekt je došao podržati veliki broj uspješnih žena iz javnog života, popularne blogerice i influencerice kao i dosadašnje polaznice Zadovoljna akademije.

Događaj su podržale brojna poznata poput Ivane Paradžiković, Ane Bago, Olga Pakalović, Barbara Vicković, Martina Stjepanović, Sara Moser, Lucia Glavich Mandarić, zvijezde showa ''Ples sa zvijezdama'' Tamara Despot, Viktorija Rađa, Gabriela Pilić, Valentina Walme, Ela Vuković, Marko Mrkić, zatim Lejla Šehović Filipović, Matija Vuica i brojni drugi. Novu sezonu podržavaju i mentorice Zadovoljna akademije Ogi Antunac (smjer moda), Mia Biberović (8digital), i Kristina Kruhak (smjer strani jezici).



Projekt Zadovoljna akademija prepoznat je kao projekt koji se bori za osnaživanje žena te im pomaže ostvariti najbolju verziju sebe. ''Do sada je čak 43 žene dobilo priliku educirati se zahvaljujući projektu portala zadovoljna.hr koji je prvi i jedini portal u kategoriji koji donosi opipljivo rješenje za poboljšanje položaja žena na tržištu rada u RH. S ponosom ističem kako ovaj projekt raste. Cjeloživotno učenje je važno te stoga najavljujemo i u treću sezonu Zadovoljna akademije'', izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga, PR-a ikorporativnih komunikacija.



Projekt je također prepoznat na brojnim međunarodnim natjecanjima kao što su The Drum Marketing Awards, Digiday Media Awards Europe 2017, Digiday Marketing & Advertising Awards Europe, The Native Advertising Awards.

Zadovoljna akademija: Predstavljena treća sezona projekta koji pomaže ženama mijenjati živote

Osnovna poruka i treće sezone je #rastemoZAjedno čime se želi ukazati na simboličan razvoj kroz cjeloživotno učenje, ali i rast projekta. ''Uz žene koje su već iskoristile edukaciju koju im je omogućila Zadovoljna akademija posebno smo ponosni i na sve one kod kojih je taj projekt potaknuo iskru da same iskorače i naprave neke hrabre promjene u životu i to je jedan od glavnih razloga zašto smo pokrenuli ovaj projekt. Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza i vjerujemo da će odaziv i doprinos u trećoj sezoni biti još veći.'', najavljuje urednica portala zadovoljna.hr i idejna začetnica projekta Tihana Korać.



Sve novosti o projektu Zadovoljna akademija pratite na zadovoljna.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju