Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Začin ljubavi'.

Baka poziva Zejnep i Fatiha kod odvjetnika kako bi im priopćila kome namjerava ostaviti svoje nasljedstvo. Unatoč njihovom nećkanju ne odustaje od svoje odluke.



Gospođa Merjem Fatiha i Zejnep poziva na večeru kako bi otvorili novi list i zaboravili na nesuglasice, no prekida ih Ševketov poziv Fatihu.



U noći Ševket opet zove Fatiha i želi da se nađu. Fatih čeka da Zejnep zaspi pa izađe iz kuće. No njegova majka vidi ga kako izlazi iz kuće pa otiđe provjeriti gdje joj je sin. Zatekne Zejnep kako spava te vidi da spavaju odvojeno pa se poveseli jer misli da su se posvađali pa je Fatih zato izašao iz kuće. Kad to ispriča Fehmiju, ovaj se naljuti na nju i kaže joj da prestane unosit pomutnju.



Za to vrijeme dok oni razgovaraju u kuhinji, na podu se skrivaju Orhan i Selin. Oni zaspe na kuhinjskom podu te ih ujutro pronalazi Gunaj, no ništa ne otkriva obitelji.



Ujutro Zejnep pronalazi Fatiha kako spava sa Selimom te se čini kako se zaljubljuje te ga ispituje gdje je bio sinoć.



Ne propustite seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju