Deseta epizoda showa 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi pregršt zabavnih nastupa, ali i činjenicu da smo nadomak velikom finalu!

Svi već znamo da mu ženske transformacije odlično leže pa se tako Davor Dretar Drele super zabavljao u pripremama za transformaciju koja ga očekuje u desetoj epizodi. Drele postaje Tereza Kesovija, a mi se neizmjerno veselimo vidjeti ga!


 

Maja Bajamić u večerašnjoj će epizodi pokazati svoju emotivnu stranu u liku Johna Legenda. Za glavni zadatak kaže da je imala: ''Unijeti se emocionalno i facijalnom ekspresijom, donijeti tu romantiku i ljubav o kojoj on pjeva''.

Matko Knešaurek nakratko će postati dio dance grupe Captain Jack. ''Malo sam se iznenadio, iskreno moram priznati da u životu nisam čuo za njega'', izjavio je Matko, ali je sretan jer kako kaže izvedba ni vokalno ni koreografski nije zahtjevna.

Paola Valić Bekić ove je nedjelje dobila zadatak postati popularna Nicki Minaj. ''Nicki što? Ja sam zapela u 2003., za mene su najveća novost Justin Bieber i Sia'', pomalo je iznenađeno rekla Paola

Amel Ćurić ovoga će tjedna nakratko na pozornici zabavno-glazbenog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjeloviti američkog pjevača Sylvestera. ''Ovo je jako daleko od boje mog vokala i stila pjevanja. Sve je apsolutno drugačije!'', otkrio je i dodao kako jedva čeka da svi ostanu malo zatečeni.

Ana Vilenica transformirat će se u Stevieja Wondera, a iskreno kaže kako ju ova uloga pomalo plaši. ''Ne znam na kojem ćemo se univerzumu nas dvoje spojiti, on je genijalan'', izjavila je Ana

Prošloga tjedna osvojio je žiri svojom transformacijom u Luciana Pavarottija, a večeras Damir Poljičak postaje osebujna Alka Vuica. ''Odlično, zadovoljan sam, moći ću malo više odmoriti svoj glas'', rekao je Damir.

Katarinu Baban vidjet ćemo kao popularnog glazbenika Brunu Marsa, a ovoga puta na pozornici neće biti sama jer će joj društvo praviti talentirani 12-godišnjak Gabrijel Rodić. ''Jako se veselim ovoj transformaciji, puno je lakše kad imaš partnera na sceni nego kad si solo'', izjavila je.

Što nas još očekuje, kakvi će nastupi biti te tko će pobijediti ne propustite večeras od 20 sati na Novoj TV.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju