Najgledaniji formati dana su ''Tko to tamo pjeva?'' i ''Tvoje lice zvuči poznato''

Svijet zabave nikada nije bio tako dinamičan i raznolik kao danas, a kada je riječ o zabavnim emisijama – tu prednjači Nova TV. Proteklog vikenda gledateljima je ponudila dva zabavna spektakla ''Tko to tamo pjeva?'' te ''Tvoje lice zvuči poznato'' koji su zauzeli tron najgledanijih formata dana na svim kanalima.

Svjetski popularan show ''Tko to tamo pjeva?'' konačno je stigao u Hrvatsku, a prva epizoda, koju su gledatelji imali priliku pogledati u petak, ostvarila je sjajnih 35% udjela u gledanosti. U prosjeku je svaku minutu showa pratilo gotovo pola milijuna gledatelja, a epizoda je dosegnula više od 902 tisuće gledatelja. U terminu emitiranja show je bio 2.5 puta gledaniji od svog prvog konkurenta.
Nova doza smijeha na rasporedu je idućeg petka kada će gledatelji upoznati novog natjecatelja koji će uz pomoć panelista morati detektirati tko od devet tajnih glasova pjeva dobro, a tko loše. Tajni glasovi predstavljeni su po svom zanimanju, hobiju ili karakteru, a kroz šest izazova natjecatelj ih putem eliminira. Eliminiranjem lošeg pjevača natjecatelj osvaja 500 eura, dok mu eliminiranje dobrog pjevača ne donosi novac. Međutim, na samom kraju mora ostati dobar pjevač kako bi natjecatelj mogao kući otići s najvećim iznosom – 5.000 eura, a ukoliko ne želi riskirati, može odustati i show napustiti s dotad osvojenim iznosom. Zarazno dobru energiju svakako osiguravaju i panelisti – stalna četvorka koju čine Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski i Goran Vinčić te gostujući član stručnog panela, također osoba poznata javnosti.

Sjajne glazbene performanse osmero kandidata, uzbuđenje i smijeh do suza donijela je i treća epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', koji se već sada etablirao kao najgledaniji zabavni format 2024. godine. Posljednja emitirana epizoda ostvarila je izvanrednih 41 posto udjela u gledanosti.
Od početka emitiranja nove sezone, u prosjeku je svaku minutu epizode pratilo više od 580 tisuća gledatelja, a epizode su dosegnule više od 1.6 milijuna gledatelja. Show ''Tvoje lice zvuči poznato'' u slotu emitiranja gledaniji je tri puta od svog prvog konkurenta. Osim na televizijskim ekranima, ovaj show iznimno je popularan i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube i TikTok gdje je dosad ostvario ukupno 3.6 milijuna pregleda. Tri videa našla su se i na YouTubeovoj trending listi, a među njima su Mia Negovetić kao Lepa Brena na 3. mjestu, Alen Bičević kao Aleksandra Prijović na 6. te Tomislav Marić ToMa kao Toma Zdravković na 16. mjestu.

Nove epizode donose još više uzbuđenja, stoga ne propustite zabavni vikend pun smijeha i zabave, samo na Novoj TV!

Izvor: UMTG. pružatelj podataka: AGB Nielsen; Period: 1.1.-17.3.2024.; TG: 4+; CSHR%, AMR%, AMR, RCH

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju