Najgledaniji i najzabavniji novogodišnji program na Novoj TV!

Dobro je poznato da je najgledaniji i najzabavniji novogodišnji program upravo na Novoj TV. I ove godine gledatelji imaju priliku opustiti se i zabaviti uz novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i smijeha.



Emisija 'I godina nova 2019.' prepuna je domaćeg humora, a između ostalog za njega će biti i zaslužni i likovi popularne serije 'Na granici'. Zorka (Nina Erak), Ante (Asim Ugljen), Jure (Dino Rogić), Mirela (Petra Kraljev), Tadija (Zlatan Zuhrić), Lidija (Martina Stjepanović), Nediljko (Nermin Omić) i Anđelka (Elvira Aljukić) će nas zajedno s brojnim poznatim glazbenicima uvesti u novu godinu.



Emisija će u najluđoj noći biti prepuna hitova Nives Celzijus, Mladena Grdovića, Jasmina Stavrosa, Željka Bebeka, Zlatka Pejakovića, Miroslava Škore, Učiteljica, Mate Bulića, Maje Šuput, Lidije Bačić, Jelene Rozge, Halida Bešlića, Jole, Danijele Martinović, Dražena Zečića, Vigora i klape Rišpet. Za humor će se pobrinuti i najpoznatiji televizijski barmen (Ivica Zadro), ali i ostala ekipa s kojim smo se sada već tradicionalno navikli družiti na Staru godinu, a to su Doline (Branimir Vidić Flika), Policajac (Tomislav Štriga), Srećko (Žarko Potočnjak), Štefek (Slavko Pintarić Pišta), Neven (Damir Mihanović) i Punker (Hrvoje Grčević).




I nakon novogodišnjeg specijala 'I godina nova 2019.' nastavlja se prigodni program na Novoj TV. Emisija 'S Novom do jutra' donosi brojne hitove i zabavne trenutke koje će gledatelje držati budnima i veselima do sitnih jutarnjih sati. Najluđa noć će, i nakon što sat otkuca ponoć, biti u znaku najboljih glazbenih brojeva koje će izvoditi neki od najpopularnijih izvođača iz Hrvatske i regije.




 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju