Njima nikad nije dosadno!

Da su već dobro uigrana ekipa pokazuju gledateljima svakodnevno na malim ekranima u hit seriji "Kumovi" na Novoj TV. Njihova sinergija i izvanredna glumačka izvedba ostavljaju gledatelje bez daha iz epizode u epizodu. No, sada su odlučili podijeliti s publikom i trenutke opuštanja za vrijeme pauze od snimanja.

U svojoj veseloj glumačkoj sobi, okruženi autentičnim smijehom i pjesmom, stvaraju posebnu atmosferu koja odražava prvi duh ove serije. Osim što su majstori glume, članovi ekipe očito dijele i strast prema glazbi, što se očituje u brojnim glazbenim trenucima.

 

''Mogu reći da ove dvije godine koliko snimamo Kumove, sve ono što je bilo ovdje je nešto prekrasno. Bio sam puno puta na drugim setovima, serijama, čak i ovdje na Novoj TV, ali ovaj skup mladih ljudi… Ovo je najbolji set, dobra atmosfera, svi smo mi tu različiti, ali s obzirom na projekt u koji smo i utkali sebe, da je to nešto… Ne vjerujem da će mi se ovako nešto ponoviti. I mislim da je ovo najduži projekt i najbolji“, emotivno je progovorio glumac Mijo Kevo.

Dobru zabavu i pjesmu u njihovoj režiji gledatelji su imali prilike vidjeti i u seriji, kada su "Duo Kvaka", odnosno Josip (Domagoj Ivanković) i Martin (Lovre Kondža) izveli pjesme koje su sami napisali i uglazbili, a pjesme zasigurno ne nedostaje ni onda kada ne snimaju.

Na setu atmosfera ispunjena zajedništvom s lakoćom se prenosi na ekran, što je potkrijepljeno činjenicom da su "Kumovi" najgledanija domaća dramska serija. Ovdje, glumačka postava nije tek skup profesionalaca okupljenih oko jednog projekta, već su izgradili pravu obiteljsku povezanost tijekom snimanja. Ta uigranost jasno dolazi do izražaja u svakoj epizodi, čineći svaki trenutak nezaboravnim za gledatelje. Opušteni trenuci na setu, obogaćeni smijehom i glazbom, dodaju autentičnu notu ovoj izvanrednoj seriji.

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju