„Za uspjeh u showu trebaš biti kompletna osoba, fizički i psihički spreman, te dobar manipulator“

Hrabri kandidati jednog od najpoznatijeg televizijskog formata "Survivor" uskoro će se okušati u prvim izazovima psihičke i fizičke izdržljivosti, a zasad je poznato da će se u showu natjecati pjevačica Ivana Banfić, fitness instruktor Kristian Rauch te magistar i studentica kineziologije Goran i Nika. U avanturi života u Dominikanskoj Republici pridružit će im se još dvoje kandidata, a svoje vještine preživljavanja na nepoznatom teritoriju pokazat će kondicijski trener i suvlasnik teretane Tomislav Rubinjoni te studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović.

Zagrepčanin Tomislav Rubinjoni tijekom odrastanja bavio se veslanjem, a svoj sportski duh nastavio je razvijati do današnjeg dana kroz brojne aktivnosti kao što su plivanje, trčanje, biciklizam i treninzi u teretani. Završio je smjer Kondicijska priprema sportaša na Studijskom centru za izobrazbu trenera, a trenutno je suvlasnik teretane u kojoj ujedno i radi kao kondicijski trener. Iako kaže da ne voli pričati o sebi, Tomislav bi se opisao kao jednostavnu i prilagodljivu osobu sportskog duha koja svoje slobodno vrijeme voli ispuniti sportskim aktivnostima.

„Prijavljivanje u Survivor je definitivno izlazak iz zone komfora, inače se ne smatram pretjeranim avanturistom. Htio sam ubiti malo monotoniju u svojem životu“, priznaje Tomislav koji kao svoje najveće prednosti za sudjelovanje u showu ističe upornost, discipliniranost, kreativnost i principijelnost te zaključuje: „Mislim da za uspjeh u showu trebaš biti kompletna osoba, fizički i psihički spreman, te dobar manipulator“.

Još jedna natjecateljica koja će se okušati u igri opstanka je studentica krajobrazne arhitekture Tena Tomljanović koja je tijekom odrastanja u zagrebačkoj Dubravi trenirala odbojku i ples, a njezin poseban talent je heklanje i izrada odjeće. U slobodno vrijeme voli čitati, crtati, plesati i izlaziti s prijateljima, a sebe opisuje kao impulzivnu osobu koja voli isprobavati nove stvari, što će se svakako ostvariti u showu koji donosi brojne nepredvidive izazove i situacije.
„Inače sam avanturistički tip osobe, ali sam koncept showa je možda malo izlazak iz zone komfora, no definitivno uzbudljiv. Važno je ne stvarati si pritisak. Prijavio si se zato što smatraš da imaš ono što se traži od tebe i da ćeš uspjeti“, kaže Tena koja smatra da su njezine najveće kvalitete kreativnost i svestranost, a njezini najveći aduti za sudjelovanje u showu fizička izdržljivost i mogućnost prilagođavanja novim situacijama.

Borba za preživljavanje počinje uskoro, a kako će izgledati opstanak i suživot kandidata doznat će se uskoro!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju