Najmlađi gledatelji imaju priliku na zabavan način naučiti engleski jezik od najranije dobi uz 'Song Club' Helen Doron, od 29. kolovoza na Novoj TV!

Edukativna kratka animirana serija 'Song Club' dolazi iz radionice Helen Doron, međunarodno priznate metode učenja engleskog jezika u ranom djetinjstvu koja omogućuje djetetu upijanje engleskog poput materinskog jezika. Tajna je u posebno razvijenoj metodologiji te interaktivnom pristupu koji kombinira igru, glazbu, pokret i nove tehnologije.

Uz animiranu seriju 'Song Club' i poznate popularne, ali i originalne pjesme iz radionice Helen Doron, djeca s lakoćom i kroz zabavu mogu početi usvajati engleski jezik u najranijoj dobi. Opće je poznato da djeca vole glazbu, a vaše dijete zasigurno će uživati i u šarenim animacijama koje prate svaku pjesmicu. Pjesmice uključuju cijeli niz pjesama za djecu, a profesionalni glumci angažirani su kako bi se proizveli zabavni i edukativni video klipovi koji s lakoćom zadržavaju pažnju djeteta. Ono tako prirodno usvaja nova znanja i vještine uz pomoć glazbe i ritma. S Helen Doron učenje engleskog nije ograničeno na učionicu, pa zapjevajte sa svojim najmlađima uz 'Song Club'!


 

Naši najmlađi gledatelji imaju priliku na zabavan način naučiti engleski jezik od najranije dobi uz 'Song Club' Helen Doron, od 29. kolovoza u jutarnjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju