Još nas samo jedna emisija dijeli do finala i objave najbolje ili najboljeg u petoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

''U pretposljednjoj emisiji utjelovit ću super junaka tj. super junakinju – damu slobodu, lice i naličje Amerike - Pink!'', ovakvim je uvodom započeo Damir Poljičak svoje izlaganje o novoj ulozi.

''Svečano izjavljujem da je gljiva koja mi je dodijelila Pink napravila odličan posao'', zadovoljno je rekao Damir koji je priznao kako je za ovo njega važna uloga.

''U nizu aspekta ovo je zanimljiv nastup, od koreografije, vizuala, plesa,a da ne govorim vokalno. Pink je vrlo blizu pojmu savršenstva kad netko ima i fizičku i vokalnu spremu. Pustimo da to samo o sebi govori'', zaključuje Damir. 

Za razliku od njega dio domaćeg estradnog neba na pozornici će uprizoriti Maja Bajamić koja ovog tjedna postaje Indira Levak za vrijeme dok je bila dio bezvremenske vinkovačke grupe Colonia.

''Volim ju! Baš ju volim! To je glazba koju sam voljela kao dijete i tu njenu vatru ja dijelim s njom'', oduševljeno je izjavila Maja.

''Indira je uvijek bila neka energija u mom životu koja me je dizala i u toj energiji ratnice sam zapravo i ozdravila'', hvalila je Maja Indiru.

Do finala je još malo ostalo, još nas samo jedna emisija dijeli i saznat ćemo ime kraljice ili kralja transformacija pete sezone showa.

U nedjeljnoj emisiji saznajemo kojih će se četvero kandidata plasirati među finalistie dok će preostala četvorka nastupiti u revijalno dijelu.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju