Ovaj događaj je postao globalni fenomen koji okuplja tisuće sudionika diljem svijeta!

Prve nedjelje u svibnju, cijeli svijet još će se jednom ujediniti u istom cilju – trčati za one koji to ne mogu. Globalna utrka Wings for Life World Run, čiji je cilj pronaći lijek za ozljede leđne moždine, održat će se 7. svibnja, a prijenos starta utrke gledatelji će moći pratiti na Novoj TV.

Već jubilarnu, desetu godinu specijalnu emisiju Wings for Life World Run uređuje iskusna Ivana Ivančić, dnevna urednica informativnog programa Nove TV. ''Iz godine u godinu čast mi je i zadovoljstvo biti dio globalnog projekta koji pokreće toliko dobroga u svima nama i za sve nas. Tim Nove TV svake godine iz Zadra u svijet pošalje sjajnu sliku zajedništva i humanosti. Poseban je gušt to što u Zadru u nijednom kadru i razgovoru nema negative, nema kukanja kako se nešto ne može, nema ispraznih kritika – svi su nasmijani i sretni što su tu i što mogu s malo napraviti toliko puno. Zato svi iz Zadra mogu očekivati more sreće, sportskog duha i svijesti da svaki metar koji pretrče – to učine za one koji to ne mogu'' izjavila je Ivančić povodom nadolazećeg prijenosa starta popularne utrke.

Uživo iz Zadra u program Nove TV uključit će se voditelji Mia Kovačić i Vlado Boban koji će pratiti svaki korak i dijeliti najnovije informacije o utrci. Mia i Vlado tako će gledatelje provesti kroz cijeli događaj, s razgovorima s poznatim sportašima i sudionicima utrke, a tu će biti i posebni gosti koji će pružiti svoj pogled na ovu posebnu manifestaciju. Uz gostovanja i atmosferu sa same lokacije, Nova TV gledateljima donosi i inspirativne priče o ljudima koji podržavaju utrku i u njoj sudjeluju.

''Iznimno se radujem 10. jubilarnom izdanju utrke Wings for life To je projekt kojeg radim s posebnim guštom. Vlada pozitivna atmosfera kako među ljudima koji trče, tako i među cijelom produkcijom. Meni je mjesec svibanj asocijacija na tu utrku. Jedva čekam idući vikend u Zadru!'', kazao je Vlado Boban.

„Izuzetno se veselim opet i ove godine sudjelovati na projektu Wings for Life. To je projekt koji se mora svake godine popratiti i to mi je velika čast. Izuzetno mi je drago što to radim s kolegom Vladom. Nas dvoje se dobro nadopunjavamo i nekada taj live izgleda kao da prenosimo Formulu 1. Bit će prekrasne slike koje ćemo ponovno poslati iz Zadra u cijeli svijet. Naročito tih pola sata prije same utrke, adrenalin je na vrhuncu i tome se veselim. Pripreme su u tijeku, prikupljamo sve podatke koji nam trebaju da prijenos bude zanimljiv.“

Wings for Life World Run posebna je utrka koja ima jedinstvenu konceptualnu ideju - nema definirane duljine utrke, već se utrka zaustavlja tek kada posljednji trkač bude prestignut. To znači da svaki trkač, bez obzira na svoju razinu kondicije, može sudjelovati u utrci i ostvariti svoj cilj.

Ovaj događaj je postao globalni fenomen koji okuplja tisuće sudionika diljem svijeta i postao je najveća svjetska utrka u kojoj sudjeluje veliki broj profesionalnih i rekreativnih trkača. Zbog svoje humanitarne svrhe, utrka je došla do srca milijuna ljudi diljem svijeta i postala je jedan od najvažnijih sportskih događaja na svijetu. Ne propustite prijenos starta utrke Wings for Life World Run 2023. 7. svibnja, od 12.30 sati na Novoj TV!

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju