Najveća utrka u Hrvatskoj 7. svibnja na Novoj Tv i Dnevnik.hr-u.

Dan osobnih pobjeda, nevjerojatnih susreta i neopisivih emocija u nedjelju 7. svibnja ponovno će ujediniti cijeli svijet. 'Wings For Life World Run', globalna utrka koja za cilj ima ozljede leđne moždine učiniti izlječivima, započinje u 13 sati po lokalnom vremenu, a start utrke iz Zadra gledatelji će imati priliku pratiti na Novoj TV od 12.30 do 13 sati dok će cijelu utrku moći pratiti na portalu DNEVNIK.hr.


Već četvrtu godinu za redom, Nova TV ponosni je partner ovog jedinstvenog projekta s humanitarnim ciljem. Ove godine Zadar, kao jedan od 25 svjetska punkta, zaprimio je rekordan broj prijava, pa će tako sa starta sa zadarskog Forma potrčati nevjerojatnih osam tisuća prijavljenih. Zadar neminovno postaje top destinacija ovoga vikenda, a zahvaljujući vrhunskom timu Nove TV, snimke iz Zadra jedne su od dominantnijih na svjetskoj karti utrke.


Pod uredničkom palicom Ivane Ivančić, uživo iz Zadra u program Nove TV uključit će se voditelji Mia Kovačić i Dorijan Elezović, a prijenos utrke bit će i na portalu DNEVNIK.hr gdje će utrku sa svojim gostima komentirati Vlado Boban. Osim što ćemo na DNEVNIK.hr-u pratiti hrvatsku utrku, gledatelji će imati priliku i vidjeti kadrove globalnih trkaćih ruta.

Novitet ove godine je što će se u prijenosu uživo na DNEVNIK.hr-u javljati Mia Kovačić i Dorijan Elezović. Osim gostiju iznenađenja, Nova TV svojim gledateljima donosi nevjerojatno ozračje uoči same utrke, a u nekoliko reportaža imat ćemo priliku vidjeti i osobne priče ljudi koji ne mogu hodali, ali im unatoč tome ova utrka predstavlja jedan od motivatora da nikada ne posustanu. Također, Nova TV donosi i razgovore sa sudionicima utrke 'Wings For Life World Run' koji su u Zadar došli sa svih strana svijeta trčati za one koji to ne mogu, a doznat ćemo i kako napreduje traženje lijeka za ozljede leđne moždine te koliko je ova utrka važna u tome.


Utrka 'Wings For Life World Run' iz godine u godinu postupno je rasla i to sve zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj energiji, kojom je sustavno zarazila trkače diljem Lijepe Naše, a Zadar kao mjesto utrke odabire sve više trkača sa svih strana svijeta. Posebnost ove utrke jest u tome što apsolutno briše sve granice, a sudjelovati mogu svi, amateri, profesionalci kao i osobe s invaliditetom – svi s jednim ciljem – pomoći u pronalasku lijeka za ozljede leđne moždine.


Ne propustite specijalnu emisiju Wings for life world run 2017 7. svibnja u 12.30 sati na Novoj TV te prijenos utrke na DNEVNIK.hr-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju