Trenira svaki dan još od svoje dvanaeste godine!

Tajni agent Marcus (Wesley Snipes) poslan je u Detroit kako bi ubio trgovca oružjem i osobu na čelu fonda koji ga financira.

Osoba iz CIA-e koja bi mu trebala čuvati leđa nenadano se okrene protiv njega, što Marcusa dovede do borbe za opstanak. Izvrsna koreografija u kadrovima borbe pod  redateljskom rukom Giorgia Serafinija rezultirala je odličnim akcijskim scenama.

Snipes je majstor brojnih borilačkih vještina što ni ne čudi uzevši u obzir da glumac trenira svaki dan od dvanaeste godine. U ogromnom opusu njegovih vještina su, među ostalima, kung-fu, karate, jiu-jitsu pa čak i capoeira, brazilska plesno-borilačka vještina.

Glumac je često imao 'okršaje' s mnogim glumcima i redateljima s kojima je surađivao. Štoviše, brojna lica filmskog svijeta karakteriziraju ga kao ekscentrika koji je vrlo, vrlo nepredvidljiv. Često je za svoje kolege imao degradirajuće nadimke: Ryana Reynolda na setu najnovijeg Bladea nazivao je narkomanom, a Jessicu Biel je oslovljavao s 'ona tamo'. Pred kraj snimanja, Snipes se čak počeo i predstavljati kao Blade.

Ovaj ekscentrik dobro je poznat i losanđeleskoj policiji. Najbizarniji primjer je iz 1994. godine kada ga je policija natjeravala gotovo 50 kilometara kroz tri savezne države! Kada ga je policija napokon zaustavila, Snipes ih je upitao : 'Zar ne znate tko sam ja?'. Zbog incidenta je osuđen na 80 sati dobrotvornog rada.

Film "Igra smrti" ne propustite u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju