Ples grudima u ritmu glazbe talent je koji je Wendi predstavila na velikoj pozornici Supertalenta.

Prvi pokreti u ritmu malo su zastrašili Maju, a publika je za to vrijeme već bila na nogama.

Pravi šok u studiju uslijedio je kad je Wendi iznenada uz ritam napravila špagu i zatim nastavila dalje koreografiju. „Ovo je bio jedan od boljih nastupa“, poručio je Davor, a Martina je nastavila: „Ja ovo promatram kao talent određenih dijelova tijela i izolacija koje ne bih voljela ponovno gledati jer nije oku ugodno. Jedino je bila fora špaga. To je bilo top!“


 
Wendi Superstar dolazi iz Kanarskog otočja gdje preko dana izrađuje umjetne nokte, a preko noći nastupa u klubu Funny Voice te izvodi svoju točku u trajanju od tri sata. Ondje pokazuje svoj neobičan talent, a često ju dolaze gledati roditelji. Sretna je što ju obitelj podržava. Najveći fan joj je baka, koja, kad ju dođe gledati, provede cijeli nastup otvorenih usta od oduševljenja. Wendi svoj talent nikad ne vježba, to je jednostavno u njoj, i dolazi joj prirodno.


Iz njezine obitelji to može još samo njezina mama, koja nikada nije nastupala pokazujući tu vještinu. Wendi je talent otkrila kao mala, a sve je počelo kao šala među prijateljima zbog koje je sada prava zvijezda. No, kada nije na pozornici, potpuno je drugačija. Tada je mirna i ne šminka se previše, a kada je na pozornici onda je koketna diva. Njezin nastup stvara dosta polemike, ali Wendi prihvaća da se ne može svima svidjeti. Smatra da je njezin show za sve uzraste, a voli kad se ljudi iznenade i zabave.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju