'Mislim da je Stanka kao i glina. Mora se sporije s njom i pažljivije. Moraš imati čvrstu ruku, a moraš znati i kada nježno treba.'

Kako je Elvisu spoj sa Stankom za vrijeme jedrenja propao, ovoga puta pokušao se iskupiti odvevši ju na tečaj kiparstva. „Između mene i Elvisa postoji neka iskra. Možda će se rasplamsati.“, primijetila je Stanka, a Elvis je zaključio: „Mislim da je Stanka kao i glina. Mora se sporije s njom i pažljivije. Moraš imati čvrstu ruku, a moraš znati i kada nježno treba.“ Rađaju li se nove ljubavne iskre u showu?



Mislite li da bi Elvis i Stanka bili dobar par?

glasova:



Dok je Elvis bio na spoju sa Stankom, u kuhinji se između djevojaka vodio otvoreni sukob. Naime, mama Elanoris dala je Nikolini zadatak da pripremi ručak, a potom Doris i Tihani kazala da joj pomognu u pripremi.

Budući da je Nikolina ručkom odlučila osvojiti Elvisa, dodatna pomoć nije joj se svidjela, pa je kazavši im da ne izgledaju sposobno s nožem jer su cure za šminkanje, izazvala otvorenu svađu. „Malo je agresivna i nju gledati s nožem je opasno.“ zaključila je Tihana.

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do srijede i petkom na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju