Ne propustite spektakl i ove nedjelje na Novoj TV!

Ove nedjelje na repertoaru druge emisije popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato All stars'' vidjet ćemo kako se natjecatelji transformiraju u najveće glazbene legende, ali i savladavaju višestruke uloge.


Mario Roth
koji je prošloga puta zapjevao poput Lennyja Kravitza ovoga puta će imati čast na pozornici utjeloviti senzualnu Shakiru koja se vokalno poigrala hip hop ritmovima proizašlih iz benda Black Eyed Peas. U isto vrijeme na hologram projekciji ćemo Maria moći vidjeti kako repa poput člana tog benda WIll.I.Ama. ''Moj je zadatak širiti radost i ljubav i dobru energiju. Trudit ću se da i ovoga puta to bude tako'', rekao je Mario za svoju sljedeću izvedbu, aktualni hit ''Girl Like Me''. Osim Rotha i Petko je imao zahtjevan tjedan priprema za ovotjedni nastup. Tako će Dalibor Petko nakon utjelovljenja Beyonce, ove nedjelje pokazati i dočarati čak trostruku ulogu. Na pozornicu će izaći kao Saša, a na ekranu ćemo ga gledati kao Tina i Kedžu. ''Trudio sam se biti što različitiji u svakoj od te tri uloge, a sada se idem zabaviti. Doživio sam taj dan kao dan na koji ću biti mlad i zgodan puta tri'', rekao je Dalibor ususret ovotjednom izazovu.

Mladog belgijskog repera Stromaea utjelovit će odličan Mario Petreković te će otpjevati pjesmu ''Tous les memes'' baš kao što je to Stromae izveo u spotu u kojoj je i sam imao dvostruku ulogu – muškarca i žene. ''Jako je teško izgovarati riječi, a da ne znaš što one znače. Sve vještine koje sam imao kao prvak bjelovarske opere i baleta, ovog ću puta upotrijebiti'', rekao je Mario. Maja Bajamić u nedjelju će utjeloviti Severinu i otpjevati zavodljivu pjesmu ''Mili moj''. ''Veliki mi je izazov. Sevka je jedna jedina'', rekla je Maja.' 'U koreografiji je sve jako slično, a ništa nije isto. To je najgore'', kazala je Maja prije nastupa.

 

Dašak osamdesetih u hitu ''You spin me right round'', donijet će Ivana Mišerić utjelovivši Petera Jozzeppija Burnsa, frontmena benda ''Dead or alive''. ''Malo je nesiguran, kao malo i psihotičan na momente. Imam osjećaj da improvizira i s plesom i s pjevanjem, ali bit će mi to jako interesantno, jer ima specifičan ples, dosta čudne facijalne ekspresije i veselim se tom luđaštvu'', komentirala je Ivana.

Ove nedjelje uživat ćemo i u izvedbama Saše Lozara koji će biti okićen kostimom neponovljive dive Cher. Damir Kedžo pretvorit će se u bradatu gospođu iz filma ''The Greatest Showman''. Mario Petreković imat će zahtjevnu ulogu Stromae iz spota ''Tous les memes'' u kojoj je Stromae utjelovio i muškarca i ženu, dok će se Katarina Baban transformirati u Petra Grašu i otpjevati nam dobro znani hit ''Tko nam brani''.

Ne propustite ove nedjelje drugu emisiju showa i fantastične transformacije osmero kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju