Pedro će biti Jesus Tito - nogometaš kojeg Milica dovodi u Oštrovac!

Poznati brazilski model Pedro Soltz pridružio se glumačkoj postavi hit serije 'Kud puklo da puklo', a od ove srijede gledatelji Nove TV vidjet će ga u liku Jesusa Tita, Brazilca kojeg je Milica dovela u Hrvatsku kao veliku nogometnu nadu i svoju novu investiciju. Premda on ustvari ne voli nogomet i san mu je bio postati bankar, on sada dolazi upravo svoju nogometnu karijeru graditi u ličko selo. U Oštrovcu ga jedino Zdenka razumije, zahvaljujući brazilskim sapunicama, pa Jesus Tito na Tomislavovo i Damirovo zaprepaštenje počinje Zdenku zvati mama.


Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku glumiti u najgledanijoj hrvatskoj seriji. Ekipa na setu je sjajna, glumci su iznimno susretljivi i što je najvažnije, cijelo vrijeme vlada opuštena atmosfera i pozitivna energija.“ kazao je atraktivan Brazilac kojega je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu, a prošle godine našao se 18. na listi najboljih brazilskih modela.


Osim brojnih reklama, Pedro bilježi rad za najpoznatije svjetske brendove i dizajnere, a upravo zbog karaktera svog posla, ističe kako sa zaručnicom, hrvatskim modelom Iris Cekuš i četverogodišnjom kćerkom Larom često mijenja zemlje stanovanja, no sve mu to pričinjava veliku avanturu koja mu daje mogućnost putovanja, učenja jezika, novih kultura i upoznavanja brojnih novih ljudi.


Kako će se Jesus prilagoditi novoj okolini u Oštrovcu i tko će mu zapeti za oko, ne propustite doznati u novim nastavcima 'Kud puklo da puklo' već od 2. ožujka na Novoj TV!

Dogodovštine iz najpoznatijeg Oštrovca svakodnevno pratite i na službenim stranicama serije:
~ Facebook: Kud puklo da puklo
~ Instagram: Kud puklo da puklo

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju