Sudjelujte u anketi!

Pod blještavim svjetlima šarene pozornice ovoga puta žiriju i kolegama natjecateljima dah je oduzeo Damir Kedžo koji je utjelovio ekstravagantnu damu hrvatske glazbene scene – Josipu Lisac.

Katarina Baban ove je nedjelje ušla u dvostruku mušku ulogu te smo je mogli gledati kao Malumu i Marca Antonyja. Gljiva je Daliboru Petku nakon Dua Lipe opet dodijelila žensku ulogu. Maja Bajamić oduševila je interpretacijom reperice Cardi B.

Crvenokosog Micka Hucknalla iz Simply Red utjelovio je Mario Roth te otpjevao veliki hit ''Stars''. Žiri se složio da ih je svojom izvedbom vratio u neka druga vremena. Ivana Mišerić na jednu noć postala je Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin i zapjevala pjesmu ''Došlo vrijeme da se momci žene''. ''Iz ove pjesmice izvukla si maksimum koji se dao izvući kako glasom tako i stasom'', primijetio je Goran. Mario Petreković i Saša Lozar na pozornici su priredili pravi spektakl i zadivili svojim imitacijama latino diva Shakire i J.Lo.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju