Opustite se uz bogatu ponudu filmskih i serijskih sadržaja!

Ovog ljeta bogati filmski sadržaj donosi nam širok spektar emocija i nevjerojatne priče koje će nas povesti na nezaboravna putovanja i ublažiti ljetne vrućine. U posljednjim poglavljima epske sage "Harry Potter i darovi smrti" Ron, Hermiona i Harry tragaju za Horcruxima – dijelovima duše Voldemorta koji su skriveni diljem čarobnjačkog svijeta. U filmu "Spider-Man: Daleko od kuće" mladi superheroj Peter Parker suočava se s novim izazovima i tajanstvenim neprijateljima te otkriva najdublje tajne koje su povezane s njegovom nasljednom odgovornošću. Najmlađu publiku oduševit će animirani film "Scooby-Doo!: Povratak na Otok zombija" u kojem se dobro poznata detektivska ekipa vraća na otok pun zombija kako bi riješili novu misterioznu tajnu.

Ljubitelje akcije u uzbudljivu avanturu povest će "Vozač' Baby" (Ansel Elgort) koji je majstor za volanom, a slušanje muzike mu je neizostavan dio života. U akcijskom trileru "2 Igrača" dvojica tajnih agenata (Denzel Washington i Mark Wahlberg), koji misle da rade na različitim misijama, neočekivano otkrivaju da su prevareni i moraju udružiti snage kako bi preživjeli. "Bilo jednom u Hollywoodu" u režiji Quentina Tarantina prepun je akcije, humora i referenci na stvarne događaje, a ponudit će spektakularne performanse Leonarda DiCaprija i Brada Pitta, dok nas Tarantino vodi na nezaboravno putovanje kroz zlatno doba filmske industrije. U napetom trileru "Jack Reacher" Tom Cruise vraća se kao legendarni bivši vojni policajac koji se suočava s korupcijom i zločinom.

Spremite se za najzabavniju i najopasniju igru mačke i miša u romantičnoj komediji "Kako se riješiti frajera u 10 dana". Benjamin Barry, šarmantni oglašivač s uvjerenjem da može osvojiti bilo koju ženu, suočava se s najtežim izazovom do sada. Istodobno, Andie Anderson, inteligentna i neovisna novinarka, dobiva zadatak da se riješi muškarca u samo deset dana. Alex Hitchens (Will Smith) legendarni je i svojom voljom anonimni "Hitch – Doktor za ljubav". Hitch je stručnjak za upoznavanje, čovjek s posebnim darom za povezivanje parova i pokretanje ljubavnih iskri te ima posebnu misiju u kojoj pomaže muškarcima da osvoje srca žena svojih snova. Hoće li Hitch napokon i sam upoznati svoju bolju polovicu? Pripremite se i na emotivno putovanje u filmu "Nespojivi" koji prikazuje neobičan spoj dvaju potpuno različitih likova koje su utjelovili Kevin Hart i Bryan Cranston.

U dnevnom programu Nove TV ljubitelje turskih serija svojim napetim zapletima bez daha će ostavljati serija "Snaga obitelji", dok su večeri rezervirane za nove turske uspješnice "Zlatni kavez" i "Dvostruki život". Serija "Snaga obitelji" savršeno prikazuje intrige, tajne i izazove s kojima se razne obitelji svakodnevno suočavaju. Serija "Zlatni kavez" privukla je brojne obožavatelje diljem svijeta, a glavni lik je Ferit, buntovni mladić kojeg obitelj natjera da se oženi kako bi mogao zadržati svoj život na visokoj nozi. U novoj turskoj hit seriji "Dvostruki život" koja s emitiranjem kreće u ponedjeljak 26. lipnja, pratit ćemo snažnu ženu Guzide Yenersoy (Vahide Percin), cijenjenu sutkinju obiteljskog prava, koja smatra da je sa svojom obitelji pravi primjer mirnog i urednog života te očekuje da to potraje. Ipak, jednog dana slučajnost joj pokazuje da to možda nije tako i da je njezino toplo obiteljsko gnijezdo zapravo krhka kula od pijeska.

U ljetnim mjesecima ostanite i uz osvježavajuće minute lifestyle emisije "IN magazin". Koji su najuzbudljiviji događaji i najtraženije destinacije ovoga ljeta doznajte u omiljenoj emisiji. Vrijeme pred malim ekranom rezervirano je i za ljubitelje sporta pa će se u srpnju prenositi i uzbudljivi UFC spektakli.

Vrhunske zabavne serije i kultni filmski hitovi očekuju nas i na kanalu specijaliziranom za zabavu Doma TV.

Tako nas od 3. srpnja očekuje premijerno emitiranje 13.sezone serije Blue Bloods (Blue Bloods), uzbudljive kriminalističko-dramske serije koja je tek netom završila s emitiranjem u SAD-u. U novim nastavcima od ponedjeljka do petka gledatelji se imaju priliku zabaviti uz nove zaplete poznate njujorške policijske obitelji s Tomom Selleckom, Bridget Moynahan, Donniem Wahlbergom u glavnim ulogama. Također, tijekom ljeta nastavljamo uživati u kriminalističkoj seriji Završni udarac (Closer), te nakon druge gledatelji odmah nastavljaju uživati u TV premijeri treće sezone. Ljubitelji kriminalističkog žanra uživat će u napetim slučajevima koji će se naći ispred vješte detektivke koju tumači Kyra Sedgwick u ovoj višestruko nagrađivanoj i rado gledanoj američkoj seriji.

Gledatelji Doma TV-a ovo ljeto moći će uživati i u seriji Državna tajnica (Madam secretary) koja premijerno s emitiranjem kreće u kolovozu. Hvaljena je i nagrađivana serija koja prati moćnu ženu u svijetu politike. Elizabeth McCord, koju igra Téa Leoni, odlučna je nova državna tajnica koja vodi međunarodnu diplomaciju, bori se sa uredskom politikom i zaobilazi protokole dok pregovara oko globalnih i lokalnih pitanja, kako u Bijeloj, tako i u vlastitoj kući.

Početak srpnja donosi i nagrađivanu kriminalističku seriju Crna lista (Blacklist) o genijalnom kriminalcu koji svoju pomoć nudi FBI ekipi u hvatanju najtraženijih kriminalaca. Tvrdeći da može otkriti špijune, teroriste i ubojice, ovaj genijalni um ima samo jedan uvjet, a to je da surađuje s novopečenom agenticom s kojom dijeli neobičnu povezanost.
 

Neki od kultnih filmskih hitova očekuju nas i na Doma TV-u. Izvrsne radnje upotpunit će legendarni glumci među kojima su Tom Cruise ("Nemoguća misija"), Julia Roberts ("Čudo"), Sandra Bullock i Keanu Reeves ("Prava istina"). U filmu "Casino" iz 1995. redatelj Martin Scorsese prikazuje opasan svijet kocke, moći i korupcije. Uz zapanjujuće izvedbe Roberta De Nira, Joea Pescija i Sharon Stone ova kriminalistička drama otkriva mračnu stranu Las Vegasa i intrige koje se odvijaju u kasinima. Film "Čudo" iz 2017. inspirativna je priča o dječaku Augustu Pullmanu koji se hrabro suočava s izazovima i predrasudama dok pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. Ovog ljeta doznajte i kako je jedan sasvim obični siromašni dječak postao "Milijunaš s ulice". Zvijezda filma Dev Patel proslavio se sa samo 17 godina kada je glumio u ovom klasiku nagrađenom s čak osam Oscara.

 

Uzbudljive filmske i serijske minute ne propustite pratiti na Novoj TV i Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju