U noći sa subote na nedjelju, 12. prosinca uživo u 4 sata na gol.hr-u i u nedjelju na Novoj TV

UFC za kraj godine donosi vrhunski borilački eventu u kojem će trenutni prvak lake kategorije Charles Oliveira braniti pojas protiv bivšeg privremenog prvaka, Dustina Poiriera. U sunaslovnoj borbi, dvostruka prvakinja Amanda Nunes brani pojas bantam kategorije protiv Julianne Pene. Izravno iz Las Vegasa, gledatelji će događaj moći pratiti uživo na portalu gol.hr u noći sa subote na nedjelju 12. prosinca s početkom u 4 sata, a snimku događaja moći će pogledati istog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Emisiju uređuje i vodi Stipe Sladoljev, a sukomentator će mu biti Zelg Galešić.

Predzadnju UFC priredbu ove godine predvode prvak lake kategorije, Charels Oliveira i izazivač Dustin Poirier. Charlesu Oliveiri će ovo biti prva obrana pojasa od kad je postao prvakom lake divizije na UFC-u 262 u svibnju ove godine, čime je produžio niz od devet pobjeda zaredom. Dustin Poirier „The Diamond“ također se nalazi u pozitivnom nizu od tri pobjede zaredom. Poirier je 2019. svladavši Maxa Hollowaya osvojio titulu privremenog prvaka lake kategorije. Privremeni pojas prvaka izgubio je kasnije iste godine u okršaju s Khabibom Nurmagomedovim.

Sunaslovna borba večeri donosi još jednu borbu za pojas. Prvakinja bantam kategorije, Amanda Nunes s impresivnim nizom od 12 uzastopnih pobjeda brani titulu protiv izazivačice Julianne Pene, koja je došla do prve prilike za napad na titulu nakon što je u zadnja četiri nastupa ostvarila dvije pobjede uz dva poraza.

Od ostalih borbi u glavnom dijelu priredbe tu je i okršaj u velter diviziji između Geoffa Neala i Santiaga Ponzinibia, prije njih rukavice će ukrstiti borci muha kategorije Kai Kara France i Cody Garbrandt, a “main card” otvaraju Raulian Paiva i Sean O’Malley.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju