Tko su novi kandidati na putu ostvarenju poduzetničkih snova? Uskoro na Novoj TV!

Uskoro na Novoj TV počinje nova sezona emisije ''Startaj Hrvatska'', odnosno treća sezona društveno odgovornog projekta koji razvija i potiče razvoj hrvatskog poduzetništva.



Emisije će nas upoznati s novim proizvodima te ljudima koji su ih stvorili, poduzetnicima koji su dali sve od sebe da ostvare svoju poduzetničku viziju, u čemu su zahvaljujući projektu dobili i nevjerojatnu podršku vrhunskih stručnjaka SPAR Hrvatske. Kroz emisije ćemo svjedočiti tome kako je tekao taj proces, s kojim se izazovima kandidati morali nositi, te kako je na njihove živote utjecalo sudjelovanje u ovom posebnom projektu. Kroz treću sezonu će nas voditi televizijska voditeljica i omiljeno lice TV ekrana Mia Kovačić.

''Sretna sam što mogu biti dio ove priče koja daje vjetar u leđa mladim hrvatskim poduzetnicima, što mogu doprinijeti toj velikoj podršci i zajedništvu koja se stvara među kandidatima i svim partnerima ovog zaista posebnog projekta. Na setu vlada pozitivna energija te jedva čekam da i gledatelji upoznaju naše divne kandidate i njihove zanimljive životne priče iz kojih svi možemo puno naučiti'', izjavila je Mia Kovačić, voditeljica treće sezone ''Startaj Hrvatska''.

Emisije ''Startaj Hrvatska'' sadrže i humoristične dijelove u kojima se proizvodi testiraju i predstavljaju gledateljima na zabavan i zanimljiv način, a za to će se i ove sezone pobrinuti popularni glumac Jan Kerekeš. Na duhovit način Jan će i u novim nastavcima gledateljima približiti uporabnu namjeru, ideju i specifičnosti određenog proizvoda.

''Cijeli tim ovog projekta daje veliku podršku kandidatima, proizvodima i do zadnjeg trenutka svi navijamo za njih. Najveća ljepota Startaj Hrvatska je ta neka ujedinjena energija među mladim, divnim, snažnim ljudima koji su spremni riskirati jako puno da bi ostvarili svoj poslovni cilj. Sretan sam da mogu biti dio te kreativne energije'', izjavio je Jan.

Kroz projekt partnera ovog društveno odgovornog projekta Nove TV, Ascanius Media i SPAR-a Hrvatska kandidati su i ove sezone dobili priliku razviti svoje proizvode i poslovanje, ostvariti poslovne ciljeve koje većina njih ne bi mogla sama realizirati. Osmero poduzetnika, kandidata treće sezone pokazalo je hrabrost, znanje i upornost, a projekt im je omogućio aktivnu podršku i pomoć poduzetnicima. Tko su sve kandidati druge sezone Startaj Hrvatska koji će dobiti priliku postaviti svoje proizvode na police jednog od najvećeg trgovačkog lanca u zemlji i predstaviti se kupcima, saznat ćemo uskoro.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju