Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show.

Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati i Vlatku Pokos.  

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Ples je za mene izvor životne radosti i automatski reagiram na glazbu; I emotivno I fizički. Ples je jedan od najljepših načina za izražavanje emocija; i sretnih, i tužnih, i dramatičnih. Ples slavi i ljepotu ljudskog tijela i ljepotu emocija. Iako to javno gotovo nikad nisam ispoljavala , privatno sam oduvijek voljela plesati. Glazba je dio mene, oduvijek je bila a ples onda dolazi prirodno. U stvari žalim što se nisam plesu profesionalno posvetila u puno većoj mjeri tijekom karijere. Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam mojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Možda se pokaže da mi bolje idu neki drugi plesni stilovi ali jednostavno obožavam latino glazbu i sve vrste latino plesova! Ta glazba i plesni pokreti su vrlo senzualni i strastveni i ženstveni. Ne mogu odoljeti latino glazbi; odmah se počnem kretati u ritmu.

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Ne mogu reci da se pribojavam nečega i dat ću sve od sebe da ne razočaram, prije svega, svog plesnog partnera a onda, naravno, i publiku.

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Teško je to reci, upravo zbog toga sto već dulje vrijeme nisam bila prisutna na sceni; možda nostalgija za nekim drugačijim vremenima? Puno očekujem od gledatelja koji su pratili moj rad tijekom godina i koji me još uvijek vole. Inače sam vrlo temeljita i uporna i dat ću apsolutno sve od sebe u smislu treninga i plesa. Pouzdajem se u svoj šarm i iskustvo na sceni iako je ovo za mene potpuno drugačije iskustvo od onog kroz koje me publika upoznala.

 

 

Vlatka Pokos vraća se na male ekrane i to kao jedna od natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama" o čemu je progovorila u razgovoru za DNEVNIK.hr kao i o povratku iz Kanade u rodnu joj Hrvatsku.

 

 

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju