Donosimo vam pregled druge emisije showa "Ples sa zvijezdama"

Uzbudljiva večer bila je prepuna brzih ritmova, uzavrele atmosfere, a osim glazbe i dobrog plesa u hit showu ''Ples sa zvijezdama'' emocije su bile intenzivne i radi prvih eliminacija. Svi kandidati dali su sve od sebe na plesnom podiju kako bi pridobili naklonost žirija i publike, no pravila su jasna i jedan par je morao napustiti daljnje natjecanje. Vlatka Pokos i Mateo Cvenić tako su u drugoj emisiji uživo otplesali i svoj posljednji ples.

U samom finalu natjecanja konkurirali su im Ivana Čuljak i Ivan Jarnec, a kao treći par izdvojeni su bili i Lucija Lugomer i Marko Šapina. Žiri prema pravilima ima mogućnost spasiti jedan par, i odlučio se ovaj put za Luciju i Marka, a publika je dala konačni sud te odlučila da plesnu avanturu ne nastavljaju Vlatka i Mateo. Podsjetimo Vlatka i Mateo su se u prvoj epizodi predstavili bečkim valcerom, a ove je nedjelje sve bilo u znaku ''fiesta latine'', te su Vlatka i Mateo izveli sambu. ''Vlatka, kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada", komentirao je nakon nastupa Marko Ciboci.

Vlatka je nakon ispadanja komentirala kako joj je najviše žao zbog Matea koji je fantastičan plesač, a da ju je ples skroz zaveo svjedoči i Vlatkina izjava tijekom opraštanja od showa: ''Ponijet ću lijepe uspomene i nastavit ću se baviti plesom!''

Najviše bodova u drugoj emisiji osvojili su Filip i Paula koji su u emisiju doveli po prvi put plesni stil mambo. Sve je odisalo kubanskom atmosferom te pokupio pozitivne komentare žirija, a Igor Barberić mu je rekao: ''Kako ti ploviš tim plesnim podijem, ti si dragi moj super…''

Odmah nakon njih smjestili su se Bojana i Gordan koji su rumbom oduševili sve prisutne u dvorani, a i publiku ispred ekrana. Osvojili su 29 bodova, a isti broj pripao je i paru kojeg čine Pedro i Valentina. Oni su sambu kombinirali s kapuerom, a njihov nastup Franka je komentirala riječima: "Pedro uspio si, otplesao si sambu. Imate točno onu kemiju koja nam treba na ovom plesnom podiju. Što se tiče plesa bilo je tu malo problema, ali nastavi raditi kao do sada, čuvaj ovaj žar i sigurna sam da ćemo te još dugo gledati".

 


Asim i Nika plesali su također sambu, te gledateljima dočarali atmosferu brazilskog karneval, a među publikom i žirijem orio se smijeh nakon njihove točke. "Ovo je bilo jako ekstremno, jedna ekstremna samba. Nika znam koliko je teško iskombinirati koreografiju, radiš odličan posao", komentirala je Larisa Lipovac Navojec.

Energični i brzi cha cha cha su u drugoj emisiji plesali Marko Petrić i Gabriela Pilić. Žiri je pohvalio nastup, te su ukupno osvojili 25 bodova. Iako je ples izgledao vrlo jednostavno, Marko i Gabriela dali su sve od sebe i zapalili plesni podij. Igor Barberić poručio je Marku da pokaže još i udari jače pa će dospjeti sve do finala. Marko Ciboci poručio je kako je ovo pravi latino.

 


Pedro i Valentina na plesni podij su nam donijeli sambu. Iako Pedru to nije jedan od dražih plesova, na podiju se to nije moglo vidjeti. "Pedro uspio si, otplesao si sambu. Imate točno onu kemiju koja nam treba na ovom plesnom podiju. Što se tiče plesa bilo je tu malo problema, ali nastavi raditi kao do sada, čuvaj ovaj žar i sigurna sam da ćemo te još dugo gledati", primijetila je Franka. Larisa je posebno istaknula trenutak u kojemu je Valentina jednim potezom promijenila boju haljine – svaka čast kostimografkinji Emini! Za svoju magičnu sambu osvojili su 28 bodova. 

Albina i Mario bachatom su nas odveli u Dominikansku Republiku, a za svoju točku osvojili su 24 boda. "Ti si jako scenična i zbog toga uvijek zavladaš scenom. Uz to samo još učvrsti pokret", primijetio je Igor Barberić, a Marko Ciboci je poručio kako ubuduće želi vidjeti malo više akcije i kontakta s partnerom.

Ivana i Ivan izveli su bečki valcer na meksički način. Ivan i Ivana ovaj su se put za dlaku izvukli od ispadanja. "Ivana ja jako želim navijati za tebe zato što imaš trenutaka kad čvrsto stojiš na nozi, a ako se raspadneš sakrij to i bit će puno bolje", poručio je Igor. Za svoj valcer osvojili su 18 bodova.

 
Bombastičnom sambom atmosferu u studiju showa postigli su Jelena i Marko. ''Ti si toliko prirodno plesna, sve pršti iz tebe. Imaš ritmičnost, pohvalno je što si sebi uzela prostora, vidno je da napreduješ, rasteš učiš i to svakako treba ocijeniti visoko!", oduševljena je bila Larisa.

"Fantastična energija i odličan si performer", započeo je Marko svoj komentar za izvedbu Sandija i Helene, ali onda je nastavio nizati manje pohvalne komentare, no svakako poticajne za daljnje natjecanje. Za Larisu je ovo bilo savršeno i oduševljena je njihovim okretom u koreografiji. Za salsu su dobili 29 bodova te podigli ljestvicu od prošloga puta.

 


Senzualna rumba obilježila je nastup Lucije i Marka. "Dala si jednu novu stranu sebe, imate super kemiju i ta emotivna povezanost se baš osjeti. Prelomi to u sebi i budi još jača", dala je Franka vjetar u leđa. 22 boda osvojili su za bajkovitu rumbu.

 Matija i Helena zaplesali su ove nedjelje cha cha cha. "Matija kod tebe mi je predivno kako slaviš život svojim plesom. Ne skidaš osmijeh, žariš i pališ i vidi se napredak od prvog puta", istaknula je Larisa. "Bez obzira na ocjene, za mene imaš čistu desetku za moral i želim ti da plešeš i nakon ovog showa i tvoja poruka je da plešeš danas za sve one koji ne mogu plesati", emotivan je bio Marko.

Domenica i Alan posljednji je par koji je stao na plesni podij u drugoj emisiji uživo. Salsom je Domenica probila svoje strahove i prepustivši se svom plesnom partneru Alana pomaknula svoje granice. "Domenica i Alan čestitam, po meni je ovo bio najbolji nastup večeras", oduševljena je bila Franka. Marko Ciboci bio je temeljit kao i uvijek. "Drago mi je da si poslušala moj savjet. Smijala si se od početka do kraja i danas si se odlično okretala. Ovo je totalno nekakva druga osoba, nego što je bila prošli tjedan. Čestitam!" Za ovu vatrenu salsu osvojili su 29 bodova.

Da je nedjelja postala dan za ples pokazuju i podaci gledanosti jer je ''Ples sa zvijezdama'' i ove nedjelje bio najgledaniji zabavni sadržaj na svim televizijama. Uz svaku minutu emisije “Ples sa zvijezdama” jučer je bilo gotovo 600 tisuća gledatelja, te je emisija ostvarila 41,9% udjela u gledanosti.

Već iduće nedjelje čeka nas nova plesna večer, a u kakva sjećanja ćemo uploviti tijekom večeri prepunoj uspomena, tek ćemo saznati.

Izvor podatka gledanosti:
UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; ciljna skupina: 4+, razdoblje: 13.3.2022.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju