Nakon uzbudljive večeri show je morao napustiti jedan par.

U duelu druge emisije uživo bili su Vlatka Pokos i Mateo Cvenić te Ivana Čuljak i Ivan Jarnec. Publika je odlučila da svoju plesnu avanturu ne nastavljaju Vlatka i Mateo.

Prisjetimo se u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su bečki valcer i osvojili su 20 bodova. 

U drugoj emisiji na podij su donijeli sambu i za nju osvojili 21 bod. Na ovu sambu i publika u studiju je zaplesala. "Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada", nije mogao skriti oduševljenje Marko Ciboci.

Larisa Lipovac Navojec poručila je Mateu da očito radi dobar posao jer je Vlatka od prošle emisije procvjetala i opustila se. Vidno su uživali i Vlatka i Mateo, publika, a i žiri.

"Meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom i nadam se Maja da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao", oprostila se Vlatka od showa.

 

@plessazvijezdama.novatv Jeste uživali u nastupima? @Tina Walme je imala i trik s haljinom🙈🥳💪🏼♥️!!! #plessazvijezdama #psz #fyp #foryou #dance ♬ original sound - Spider-man page

 

Pratite službenu stranicu showa i prisjetite se svih čarobnih trenutaka druge emisije showa "Ples sa zvijezdama".

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju