Nova uloga dugogodišnjeg sportskog reportera

Dugogodišnji sportski reporter Nove TV, Vlado Boban, kojeg smo navikli gledati i kao urednika i voditelja specijalnih emisija te komentatora borilačkih sportova, odsad preuzima još jednu ulogu – onu voditelja i urednika sportskih minuta Dnevnika Nove TV.

Boban će i dalje nastaviti s reporterskim zadacima te ostalim projektima koje je i dosad radio, uključujući nogometne studijske emisije, prijenose UFC-ovih borbi te autorsku MMA emisiju Lucky Punch na gol.hr-u, u sklopu koje surađuje s poznatim hrvatskim MMA borcima Zelgom Galešićem i Igorom Pokrajcem.

„Sretan sam što mi je pružena ova prilika. Već sam dugo na ekranu i već godinama uređujem borilačku emisiju i manje formate, no uređivanje sportskog dijela Dnevnika je razina više. Gledateljima ću, uz aktualnosti i dnevne događaje u svijetu sporta, nastojati donositi što zanimljiviji i raznovrsniji sadržaj, u čemu će prednosti imati dobre priče i reportaže o manje uobičajenim temama. To je za mene najljepši dio novinarstva“, izjavio je.

Tijekom svog bogatog reporterskog staža, Vlado Boban razvio je poseban stil izvještavanja koji odiše kreativnošću, domišljatošću i duhovitošću, zbog čega je osvajao i strukovna priznanja i nagrade, a dobitnik je i međunarodne nagrade Media Special Award za promicanje borilačkih sportova.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju