Od ponedjeljka ne propustite humorističnu seriju 'Samo ti pričaj' koja prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne situacije koje su lako prepoznatljive svim ljudima u braku i vezama.

Nova humoristična serija 'Samo ti pričaj' koju gledatelji imaju priliku pratiti od ponedjeljka dobila je i svoju uvodnu špicu s pjesmom u izvedbi Vlade Kalembera. Autor glazbe i teksta pjesme je Zvonimir Dusper.

'Već sam surađivao s Dusperom i rado sam prihvatio njegovu ponudu kada mi je rekao da je baš mene čuo kad je napisao tu pjesmu. Jako me veseli da će ta pjesma biti uvodna špica nove serije Nove TV, rado ću je pratiti', izjavio je Vlado o ovoj suradnji na pjesmi za 'Samo ti pričaj'. Inače Vladu ćemo gledati od ponedjeljka u večernjim satima zajedno s 13 ostalih natjecatelja u novoj sezoni Celebrity MasterChefa, dok će nas u terminu prije Dnevnika Nove TV zabavljati životi tri generacijski različita para u novoj seriji 'Samo ti pričaj'.

Gledatelji imaju priliku pratiti dnevne humoristične situacije koje su lako prepoznatljive svim ljudima u braku i vezama, a kroz njih će nas provesti likovi Iva i David koje utjelovljuju glumci Asim Ugljen i Edina Pršić, Dubravka i Ivan kojeg će glumiti Sandra Bagarić i Igor Mešin, te Marija i Stjepan likovi glumaca Mirele Brekalo i Ratka Glavine.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju