„Drago mi je da sam ušao sad u novoj sezoni u ovu ekipu“

Nova sezona 'Kumova' Zaglave je odvela u turističke vode. Novi načelnik Stanislav ima pregršt poslovnih ideja kako će unaprijediti rodno mjesto kojemu se vratio nakon radnog vijeka u Kanadi. Pojedini likovi jedva su dočekali promjene, nove poslove i perspektivniji život, dok se neki čvrsto opiru novim idejama. Budući da turizam uzima maha, kroz mjesto cirkulira sve više ljudi, jačajući dinamiku među likovima. Osim glavnih likova serije, novu sezonu obilježava pojava mnogobrojnih gostujućih uloga koje će obogatiti radnju i donijeti potpuno nove zabavne elemente. Jednog od novih likova, investitora Olivera, tumačit će glumac Vladimir Posavec Tušek, kojega je publika imala prilike gledati u serijama 'Dar mar', 'Kud puklo da puklo' i mnogim drugim uspješnicama.

„Oliver je investitor koji će u Zaglave donijeti jedan investicijski projekt i tu će se napraviti malo gužva oko tog njegovog projekta. Inače, to će sve pokušati napraviti preko Janka. Zapravo se Janko u jednom trenutku zapošljava kod mene u firmi i sad ne znam koliko smijem otkrivati... ali meni je prilično zabavno jer igram neki novi karakter“, opisuje Vladimir, napominjući da nema previše sličnosti s ovim likom. „To je čovjek iz poslovnog svijeta. Ja imam doticaj s nekim poslovnim svijetom ovako preko prijateljstava i poznanstava, ali ja osobno sam s druge strane rijeke, što bi se reklo“, dodaje.

Vladimir Posavec Tušek oduševljen je atmosferom na setu. „Ovdje je atmosfera super, kako se družim i privatno s nekim kolegama znam da je atmosfera super i da je iza kamere dobro zezanje i fina atmosfera. I drago mi je da sam ušao sad u novoj sezoni u ovu ekipu“, otkriva Vladimir.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju