Novi nastavci serije 'Zlatni dvori' donijet će razrješenja starih spletki, ali i početke nekih novih… Nera će priznati istinu o lažnoj trudnoći. Ana i Petar napokon će dobiti priliku biti zajedno. U selu će se pojaviti nepoznati muškarac koji tvrdi da poznaje Maru, a njega će utjeloviti poznati glumac Vladimir Posavec Tušek.

Vinko, Irena, Žana, Nikola još uvijek su u toplicama, gdje je Vinko na sto muka zbog Irenina rigoroznog rasporeda. Žana je pak u potrazi za tajanstvenim brkatim muškarcem, pritom ne znajući da se zapravo radi o – Nikoli. Hoće li Žana i Nikola obnoviti svoju ljubav? Nakon što je Petar uhvatio Neru u preljubu s Janom i sve to snimio fotoaparatom na mobitelu, on poletno dolazi k Ani i obavijesti je da je njegov brak s Nerom gotov, očekujući da će mu Ana odmah skočiti u zagrljaj. Međutim, Ana reagira suprotno.



U međuvremenu nestaje mali Janko i svi krenu u potragu za njim. Upravo Nera će mu spasiti život pritom gotovo žrtvujući svoj pred jurećim automobilom. Nakon što je auto udari, Nera se bori za život, a svi strahuju što će biti s njezinim i Petrovim djetetom. Istina o Nerinoj lažnoj trudnoći napokon izlazi na vidjelo, što će eskalirati kad se u cijelu priču upletu znatiželjni novinari.



Čini se da više ništa ne stoji na putu Aninoj i Petrovoj sreći, no oni ipak odluče da je najbolje da Petar pričeka s razvodom dok se Nera ne oporavi. Još jedna vijest razveselit će likove iz Zlatopolja – Antun i Vesna ponovno su zajedno! Baš kad se učini da su sve tajne razotkrivene, u selu će se pojaviti tajanstveni muškarac koji će se pod krinkom novinara raspitivati o Jankovoj nesreći i pokušavati saznati što više detalja. Mara ubrzo shvati da se nešto čudno događa, posebice kada sazna da je isti neznanac rekao Janku da poznaje njegovu majku…



U ulozi tajanstvenog muškarca čiji identitet ćemo tek saznati vidjet ćemo poznatog beogradskog glumca Vladimira Posavca Tušeka, kojega je publika donedavno već imala prilike gledati u popularnoj seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo', u kojoj je tumačio računovođu Darija.



Evo što je Vladimir rekao o svojem liku i iskustvu sa snimanja 'Zlatnih dvora': „Uvijek je zanimljivo tumačiti ulogu koja ti otvara prostor da odglumiš nešto drugačije od prethodne uloge. Usto, jako me zabavlja suradnja s kolegama s kojima dosad nisam imao prilike surađivati, a ekipa iza kamera je sjajna, kao i obično kada se radi o suradnji s Novom TV. Sve u svemu, vrlo zabavno iskustvo!



Tko je zapravo Vladimirov lik i što želi od Janka i Mare, te zašto ga zanima Jankova nesreća? Doznajte u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju