Piše poeziju, romane i podijelio je svoja duhovna iskustva.

Vladimir Pavić je 58-godišnjak koji živi s roditeljima u Požegi. Posljednjih godina radi kao Hare Krišna svećenik. Nema ni dana radnog staža i živi od tatine penzije. Život mu se promijenio 1986. kada je vozio motor bez kacige, izletio u zavoj i doživio izvantjelesno iskustvo. Vidio je svoje tijelo iz visine. Kad je ispričao roditeljima što mu se dogodilo i da je imao izvantjelesno iskustvo, oni su mu rekli da je on to sve sanjao ili halucinirao. No, Vladimir zna vrlo dobro što je to bilo jer je kasnije puno čitao o tome i pronašao objašnjenje u Vedskoj književnosti.

Na pozornici Supertalenta predstavio se čitanjem vlastite poezije. Želio je predstaviti neke poruke i svoja iskustva kroz pjesmu. Maju je ovaj nastup duboko dirnuo i bila je na rubu suza. Nije znala objasniti što se točno dogodilo i zbog čega ima takvu reakciju, ali jedno je bilo sigurno – uživala je i mogla bi ovu poeziju slušati satima.

„Ja naprosto živim u uvjerenju da se sve religije mogu svesti na zajednički nazivnik, a to je ljubav i dobrota. Vi ste večeras definitivno dočarali nam i pričali o ljubavi i dobroti, na jedan doista dubok, za mene osobno malo drugačiji način, ali na način koji se meni svidio. Hvala vam“, poručila je Martina.

Drugi dio žirija u sastavu Davor i Fabijan nisu dijelili takvo mišljenje pa Vladimir od njih nije dobio prolazni glas.
 

Kad je čovjek izvan tijela, boje i oblici su drugačiji, a to se upravo i njemu događalo. Kada se negdje vozi, dođe mu iznutra neki glas koji mu govori „Nemoj ići ovim putem“ i onda on ode drugim i kasnije čuje da se dogodila nesreća na mjestu koje je on izbjegao. Nije bio u ratu jer je bio 1991. u Indiji. Bio je u braku s balerinom 12 godina, no sada je sam i živi u celibatu već 16 godina.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju