Vjera Radulović na audicijskom nastupu Supertalenta.

Vjera Radulović za sebe kaže da je dobra kćer i sestra jer je radišna i zabavna. Želi biti odlična i jako je stroga, kako prema sebi tako i prema drugima. Svjesna je da savršenstvo ne postoji, ali isto tako zna da uvijek može biti bolje. Voljela bi biti društveno prihvaćena zbog onoga što i kako radi.

 

Već u prvim trenucima pjesme Vjera je osvojila publiku i žiri. „Primijetio sam na nekim momentima da si se u nekim trenucima preračunala i nisi bila sigurna, ali govorimo o finesama. Zato mislim da je sad dosta dobro da uživaš u tome što pjevaš i to prenosiš“, poručio je Fabijan.

„Ono gdje ne trebaš dovoditi sebe u sumnju je ljepota tvog glasa i snaga tvog osjećaja za glazbu, odnosno na koji način doživljavaš i interpretiraš glazbu. Glas je tvoja osoba identifikacija. A što se tiče scenskog nastupa tu ima mjesta za napredak“, istaknula je Martina. Vjera je sa sobom u Crnu goru ponijela četiri prolazna glasa od žirija.
 

Vjera je najstarija do četvero djece. Mama kaže da je Vjera preodgovorna i perfekcionistica jer uvijek sebi traži mane. Ujutro se prva budi, da ne zakasni, i usput probudi cijelu kuću. Oni imaju restoran, a za 10. godišnjicu Vjera je pjevala kad je dobila poziv od benda da im se pridruži. Tada je otpjevala Dairu (Plavi orkestar) i svi su se oduševili. Roditelji su mislili da se neće usuditi, ali ona je od prvog do zadnjeg tona bez greške majstorski odradila tu izvedbu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju