Utakmica protiv Azerbajdžana najgledaniji je sadržaj prikazan na svim televizijama ove godine

 Sinoćnji prijenos pobjede hrvatske nogometne reprezentacije nad Azerbajdžanom od 2:1 na Novoj TV pratilo je više od 1 036 000 gledatelja, što je najgledaniji sadržaj ove godine prikazan na svim televizijama u Hrvatskoj, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 60,8 posto. Odmah iza utakmice, najgledaniji format dana bila je posebna emisija prije utakmice, koju je pratilo više od 790 000 gledatelja, uz ostvareni udio u gledanosti od 47,1 posto.

Milan Stjelja u posebnoj je emisiji ugostio bivše hrvatske reprezentativce, Matu Bilića i Marija Stanića koji su u studiju davali stručne komentare i analizirali utakmicu uz pomoć dinamične i inovativne tehnologije. Treći je najgledaniji format jučer bila središnja informativna emisija, Dnevnik Nove TV, kojeg je pratilo više od 670 500 gledatelja, s ostvarenim udjelom u gledanosti od 42,4 posto.

Već u nedjelju, 24. ožujka, na rasporedu je prva gostujuća utakmica hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. u kojoj će Vatreni u Budimpešti igrati protiv Mađarske. Od 17:30 na Doma TV-u i GOL.hr-u na rasporedu je posebna studijska emisija u kojoj će Saša Lugonjić ugostiti nogometne stručnjake, a prijenos iz Groupama Arene na istim kanalima počinje od 18:00. Igru na terenu komentirat će Željko Vela i Milan Stjelja.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 21.3.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju