Virtuoz na harmonici i čelu iz nastupa u nastup sve nas je više oduševljavao. Što li tek sprema za Supertalent finale?

17 mu je godina tek, a zabavu kakvu priredi svojim umijećem sviranja ne bi se postidjeli na glazbenici koji su već dugi niz godina na sceni. Martin Kutnar svira harmoniku i violončelo i u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta glasovima publike postao je prvi finalist!

Njegov Supertalent put nije prošao nezamijećeno. Martin Kutnar na audiciji se predstavio sviranjem čela s kineskim štapićima. Nije bio siguran hoće li se žiriju svidjeti njegov nastup, međutim, na kraju su se borili tko će mu pritisnuti zlatni gumb.

U toj je borbi Janko Popović Volarić pobijedio Davora Bilmana te je on zaslužan što je Martin Kutnar dobio direktnu ulaznicu za polufinale Supertalenta.

Na polufinalu Martin je svoj nastup podignuo na sasvim novu razinu. Odsvirao je mash up Ed Sheerana 'Shape of you' i 'Sweet child of mine' Guns N' Roses, a publika nije ostala ravnodušna. Ljudi su prepoznali njegov talent te su glasovali za ovog umjetnika.

Zanimljivo je kako Martin ne posjeduje instrumente već odlazi u glazbenu školu i vježba u pauzama dok instrumenti drugim polaznicima škole ne trebaju. Ovaj vesel, iskren i ambiciozan mladić u nedjelju se bori za titulu Supertalenta 2017!

Martin je više puta poručio kako se trudi da njegov nastup svaki puta bude bolji, originalniji i uvježbaniji od prethodnog. Što mislite je li mu to uspjelo kada pogledamo nastupe s audicije i polufinala?

Koji vas je nastup više iznenadio?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju