Plavi je tim gubitak još jednog člana pretvorio u snagu te izborio još jednu pobjedu u svoju korist

Nakon proteklih nominacija koje su članove plavog tima ostavile u narušenim odnosima, početak novog tjedna donio im je još jedno neugodno iznenađenje koje ih je preplavilo emocijama. S obzirom na to da Viktor zbog ozljede koljena u posljednje vrijeme nije sudjelovao u timskim izazovima, liječnički tim donio je odluku da ne može nastaviti natjecanje, a ova vijest iznenadila je i rastužila njegove suigrače.

Njegov oproštajni govor potaknuo je emotivne reakcije ostalih kandidata koji su kroz suze Viktoru uputili riječi hvale. Tena je priznala da je po dolasku u show imala potpuno krivi dojam o Viktoru koji ju je na kraju oduševio svojom pozitivom, dok je Nevena izjavila da je Viktor osoba kakvu svatko treba imati u životu. Suze nije mogao zadržati ni Roko koji se u više navrata pokazao kao veliki emotivac.

Nakon dirljivog oproštaja od Viktora uslijedio je izazov s novim poligonom, a plavi je tim gubitak još jednog člana pretvorio u snagu te izborio još jednu pobjedu u svoju korist. No umjesto uobičajene nagrade poput namirnica ili obroka koje su navikli osvajati početkom tjedna, ovoga su puta imali prilike na nešto zabavniji način napuniti želudac.

Svaki član pobjedničkog plavog tima dobio je dvije tisuće dominikanskih pesosa, dok je svaki član gubitničkog crvenog tima dobio dvostruko manje, odnosno tisuću pesosa za svakog člana. Sa zarađenim novcem timovi su sudjelovali na aukciji s hranom tijekom koje su morali dobro strateški planirati na koji će način uložiti osvojeni iznos. S obzirom na to da kandidati nisu znali ukupan broj jela na aukciji, neki su kandidati uspjeli kupiti čak tri različita jela, dok je za druge aukcija prošla bez ikakvog osvojenog obroka. Dok je većina jela bila predstavljena prije postavljanja početne cijene, bilo je i nekoliko obroka koji su bili prekriveni poklopcem, pa su kandidati s rizikom uložili svoj novac, ne znajući što ih ispod poklopca čeka. Nekima se rizik isplatio, pa je tako Minu ispod poklopca iznenadila pečena piletina, dok su Roko i Maša na njihovu veliku žalost ispod poklopca pronašli samo kokos i banane.

Neki od ostalih sretnih kandidata na aukciji su osvojili pizzu, hamburgere i čokoladu, dok je za druge licitiranje prošlo bezuspješno, pa su se u svoj kamp vratili nezadovoljni. Osim hrane, na aukciji se našao jedan nejestivi predmet koji je podigao najviše prašine, a radilo se o pismu koje donosi stratešku prednost u 'Survivoru'. Iako se u licitaciju uključilo mnoštvo kandidata, najveći je iznos ponudila Ivana kojoj je pismo omogućilo da na iduće dvije nominacije njezin glas vrijedi kao dva glasa. Kako će Ivana iskoristiti ovu prednost nad ostalim članovima svog tima doznat će se već ovaj tjedan.

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju