Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Viktorija Đonlić Rađa nedavno je publiku pred malim ekranima oduševljavala kroz popularni show Ples sa zvijezdama. Sa svojim plesnim partnerom Markom Mrkićem dogurala je čak do finala! Što danas radi, kakve su joj prehrambene navike i kakva jela voli pripremati otkrila je ekipi Zdravlja na kvadrat.

Mediji ne prestaju govoriti o koronavirusu. Svakodnevno se prati broj oboljelih i umrlih, a posebna pažnja pridaje se naravno situaciji na našim prostorima. Ima li zaista razloga za paniku i kako se zaštititi od zaraze ekipa emisije pitala je liječnika obiteljske medicine Milana Mazalina.



Znate li što je doula? Riječ je o osobi koja trudnice i dojilje vodi kroz putovanje u roditeljstvo. Doule nisu medicinsko osoblje, ali pružaju svaku vrstu podrške – od pomoći vezane uz sam porod do psihološke i emocionalne potpore. Svoje iskustvo ispričat će Sanja Bukač Štritof!



Na kraju emisije vježbajte! Magistra kineziologije Anđelina Solin pripremila je nekoliko vježbi kojima ćete se dobro protegnuti za početak dana. Pridružite joj se u razgibavanju!



Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu na Novoj TV i u nedjelju na Doma TV-u, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju