Marko Grubnić i Ela Vuković napustili su show...

Marko Grubnić i Ela Vuković pojavili su se već šest puta u plesnom dvoboju, a ovaj put borili su se za ulazak u finale s Ivanom Šarićem i Paulom Jeričević.

U dvoboju od 30 sekundi plesala se rumba. Nicolas i Dinko svoje su glasove dali Marku i Eli, no Tamara je odlučila da na kraju u finale idu Ivan i Paula.



Marko i Ela su prije plesa u dvoboju, u društvu Valentine Walme, plesali rumbu. "Meni je ovo bilo jako lijepo, volim te gledati kako plešeš. Uredan si i jednostavan. Mogle bi biti veće amplitude u tvojim koracima, ali talentiran si i jako inteligentan u toj svojoj priči", poručila mu je Tamara.

"Imaš prekrasne linije i sjajan si partner, ali bio je prestatično. Partnerice oko tebe, ali najmanje tebe u tome, no to više ide onome tko je ovo radio", poručila mu je Almira.

"Ti izgledaš kao plesač, kao prvo. Bio si jako pažljiv i fokusiran, svjestan svega što se događa oko tebe. Jest da amplituda gibanja može biti malo viša, ali mislim da možeš biti jako ponosan na sebe", poručio mu je na kraju Nicolas.

Nakon rumbe plesali su i quickstep. "Žurio si se na glazbu, a inače si uvijek vrlo točan. Drugo, volio bih da si hrabriji u dizanju i spuštanju. Opet sve izgleda uredno i točno, ali daj malo hrabrosti", poručio mu je Nicolas.



U polufinalnoj emisiji prvi su na pozornicu izašli Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić kojima se pridružio Damir Horvatinčić. Ovaj trio plesao je jive.

"Bilo je lijepo i dinamično, ali je moglo biti još dinamičnije i preciznije. Od tebe očekujem puno večeras", zaključila je Almira. Nicolas smatra kako je Viktorija dovoljno dinamična po prirodi da može izvesti ples s dva partnera. Po njemu je to uspjela večeras. "Talentirana ste osoba koja može još više pokazati, ali evo večeras imamo i drugu šansu", poručio joj je Dinko koji im je na kraju ipak dao čistu desetku.

Viktorija i Marko su se ove nedjelje prezentirali i sa strastvenim tangom. "Jednostavno odlični, dokazali ste da ste odlična plesačica", rekao je Dinko. "Jako ste imali lijepi odnos i lijepu priču, sjajni ste", nadovezala se Almira. "Tango vam još više leži, jer si temperamentna, karizmatična... Odlično vam leži standardni ples, ali tango pogotovo", zaključio je Nicolas.

Ivan Šarić i Paula Jeričević su u društvu Valentine Walme izveli strastveni paso doble kojeg je Šarić nazvao "paso troble". "Paso troble je bio fenomenalan. Ivan, zaista si ogroman i impozantan. Znaš kako se prezentirati pa greške ni ne vidim", poručila mu je Almira. "Stav je tu kao uvijek, opet si se odlično snalazio, a imaš i moju mušku podršku, jer taj trojac je teži za nas muškarce za vođenje", rekao je Nicolas i nasmijao publiku. "U svim svojim nedostacima ti izvadiš najbolje, bravo", poručio mu je Dinko.

Ivan i Paula valcer su otplesali kao svoj drugi ples. "Baš je sjelo, a ti si Ivan spreman za svadbu. Sveukupno jako dobro kao uvijek", poručio je komičaru Nicolas, a ženski dio žirija se složio s njim, kao i Dinko.

Slavku Sobinu i Gabrieli Pilić na pozornici se pridružila Helena Janjušević, a pesali su salsu. "Imaš čudesnu energiju, Slavko. Postigli ste svoj vrhunac večeras", rekao je Dinko. "Hvala što si konačno shvatio da se opustiš i da uživaš", zaključio je. "Jako mi se svidjela tvoja salsa, baš si bio opušten, fenomenalno", rekla je Tamara. "Oznojio se jesi, ali ne čudi uz takve dvije ljepotice, ali ha gledam samo sebe. Sjajan si i pažljiv partner, ali meni je to bilo malo pretvrdo u bokovima. Više dinamike treba u salsi", poručila mu je Almira

I s drugim plesom Slavko i Gabriela izazvali su ovacije publike. "Slavko, ja te gledam i mislim si ovaj čovjek trenira više od tri mjeseca, ali to što izvedeš je tehnički zadivljujuće", poručio je Nicolas. "Ja sam bez riječi, ovo je Gabriela za mene najljepša koreografija dosad", poručio je Dinko. "Fascinirana sam s tvojom tehničkom moći, Slavko. Gabriela čestitam ti što si napravila od svog partnera, tehnički je fenomenalan, svaka vam čast", poručila je Tamara. "Da mogu dati 20, dala bi ti 20!'', bila je kratka Almira.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju