Najpoznatija čarobnjačka franšiza donijet će dašak čarolije na male ekrane!

Nova TV krajem studenog i tijekom cijelog prosinca na male ekrane donosit će nastavke najpoznatijeg čarobnjačkog serijala kojeg obožavaju gledatelji svih uzrasta! Megapopularna franšiza „Harry Potter“ uveseljavat će svakog vikenda cijelu obitelj donoseći zgode i nezgode svima najdražeg nestašnog čarobnjaka Harryja koji pokušava upoznati svijet oko sebe i obraniti se od zla čarobnjačkog svijeta.

Prvi nastavak „Harry Potter i kamen mudraca“ rezerviran je već za ovu nedjelju, 20. studenog, u popodnevnom terminu. Ovaj pustolovni obiteljski film nastao je prema prvom dječjem romanu književnice J. K. Rowling te kao prvi nastavak o Harryju Potteru uvodi nas u njegov život točno za vrijeme njegovog 11. rođendana kada saznaje da je sin dvoje moćnih čarobnjaka te da i sam posjeduje jedinstvene čarobne moći. Kada Harryja pozovu u školu čarobnjaštva Hogwarts, on u njoj pronađe dom i obitelj koju nikad nije imao te započne svoju najveću životnu avanturu.

Svjetski poznata čarobnjačka franšiza je od svog prvog do zadnjeg nastavka ostvarila velike uspjehe te ostala jednako prihvaćena od strane kritičara, kao i od gledatelja. Osim što stoji 'uz bok' najvećim franšizama, pokupila je mnoge nagrade, a čak šest od ukupno osam nastavaka nominirani su za prestižnu nagradu Oscar!

Nastavke „Harry Potter“ ne propustite pratiti svakog vikenda na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju