UFC Fight Night 117 uživo na portalu GOL.hr u noći s petka na subotu, 23. rujna, u 4 sata ujutro.

Prvi put nakon rujna 2015. godine UFC se vraća u "Zemlju izlazećeg sunca" u kojoj će se u noći s petka na subotu, 23. rujna, u 4 sata ujutro održati UFC Fight Night 117. Japan će ugostiti vrlo ugledna imena MMA svijeta, predvođena Ovinceom Saint Preuxom. Borbe će se prenositi uživo na portalu GOL.hr, a snimka događanja prikazat će se na Novoj TV istog dana od 23 sata.

U glavnoj borbi UFC Fight Nighta 117 trebali su se boriti bivši UFC prvak poluteške divizije Mauricio Rua i Ovince Saint Preux, no Rua se morao povući zbog ozljede koljena. Na njegovo mjesto uskočio je 36-godišnji domaći predstavnik Yushin Okami, koji se tako nakon četiri godine vraća na UFC event. Japanac se nije borio u UFC-u od rujna 2013., kad je izgubio od Ronalda Souze. S druge strane, sedmoplasirani poluteškaš Ovince Saint Preux sjajan je borac koji je u posljednjih sedam borbi u UFC-u ubilježio tri pobjede i četiri poraza.

Uz glavni meč, rukavice će ukrstiti i dvije Brazilke, Claudija Gadelha i Jessica Andrade te azijski MMA vaterani lake divizije, Takanori Gomi i ”Maestro” Dong Hyun Kim, a u kavezu će se okušati i ponajbolji svjetski kick-boksač Gökhan Saki čiji će protivnik biti Brazilac Henrique da Silva.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju