Prijateljstvo s povlasticama ili ljubav?

Otkako je svijeta svima je dobro poznat mit da je veza bez obaveza, ili danas popularno nazivani "prijatelji s povlasticama", igranje sa vatrom. Neizbježno je da će se bar jedna strana zaljubiti u onu drugu. 

Mila Kunis i Justin Timberlake tumače uloge Jamie i Dylana. Jamie Rellis je uspješna mlada žena iz New Yorka koje se bavi regrutiranjem zaposlenika u velikim tvrtkama, a najnovija njezina „žrtva“ je kreativni direktor iz Los Angelesa, Dylan Harper. Nakon što Dylan prihvati posao u New Yorku, oni se sprijatelje. Ubrzo postanu 'prijatelji s povlasticama' i dogovore da u svoj odnos neće uvlačiti romantiku.

U intervjuu kod svjetski poznate Ellen, Justin Timberlake i Mila Kunis iskreno su progovorili o snimanju golišavih scena kojih u filmu ima mnogo. Izjavili su kako im je bilo neugodno snimati pred cijelom ekipom, ali svi su se trudili da to bude što ugodnije iskustvo za glumce.

Mila je priznala kako je na snimanju gola, ali ne u potpunosti. Na strateškim bi mjestima nosila tkaninu boje kože koja bi joj prikrivala najintimnije dijelove tijela. Justin, s druge strane, nije imao takvu privilegiju. Njegova je stražnjica nekoliko puta bila u krupnom kadru pa je taj dio njegova tijela morao ostati otkriven. Na spolovilu je nosio tkaninu nalik čarapi. Za Justina je snimanje zasigurno bilo neugodnije nego za Milu.

Odabir Mile Kunis za ovu ulogu bio je savršen jer je upravo njezin brak s glumcem Ashtonom Kutcherom izrastao iz "veze bez obaveza". Prvi put su se poljubili kada je ona imala samo 14 godina , a potom su kasnije dugo bili u vezi bez obaveza.

Kako funkcionira veza bez obaveza saznajte u duhovitoj komediji "Veza bez obaveza" u petak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju