Prve reakcije nakon eliminacije.

 Ribica koja je odgojila toliko puno ljudi u Dalmaciji – tako je Vesna Slavica nazvala srdelu koja ju je odvela u eliminacijski izazov. „Za vrijeme eliminacijskog izazova bilo je bura i nevera, jako loše energije, svega sam se bojala“, opisala je svoj posljednji izazov. Pored toga otkrila je i što bi promijenila da ima priliku, je li pošteno što je morala napustiti MasterChef kuhinju, a i koji su njeni favoriti za pobjedu. Osim toga prokomentirala je cjelovito iskustvo i otkrila zanimljive detalje iz kuće. Njene komentare pogledajte u novom Nova Buzz videu.

Od pet kandidata koji su završili u eliminacijskom izazovu, Vesna Slavica pred žiri – Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića, donijela je najlošiju repliku jela. Kako bi nastavili svoju MasterChef avanturu, natjecatelji su morali što bolje replicirati gratinirani janjeći laks kare s umakom od kostiju, pire od celera, baby mrkvom, čimulicama i uljem od mente.

Između Vesninog i Emininog jela, Vesnino je ipak bilo lošije. ''Nažalost, ti nas napuštaš'', rekao joj je Damir. ''Očekivala sam ovakvu odluku. Zaista mi je tanjur bio jako loš i ne bi bilo pošteno da se vraćam u vilu'', rekla je Vesna. ''Emina, ti ćeš se vratiti u kući, ali vjeruj mi ovo je tvoja zadnja šansa'', za kraj joj je rekao Damir.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju