Nakon Kool & The Ganga Ana Vilenica nije mijenjala boju puti. Gljiva joj je dodijelila jednog od najvećih glazbenika dvadesetog stoljeća - Stevieja Wondera.

''Ne znam na kojem ćemo se univerzumu nas dvoje spojiti, on je genijalan'', izjavila je Ana koja je postala Stevie Wonder.

''Taj čovjek je ritam, on je predivan, pun ritma, sreće, veselja, diže publiku i savršeno pjeva'', bila je puna pohvala.

Univerzum koji ih je spojio je zabavno-glazbeni show ''Tvoje lice zvuči poznato''! Što se tiče uspjeha izvedbe, nije samouvjerena.

''Zagarantirano mi je predzadnje ili zadnje, ja se ne moram brinuti'', rekla je Ana prije ulaska u lift.

Bez obzira na kojem će mjestu na ukupnoj bodovnoj ljestvici završiti Ana je donijela pozitivnu i veselu energiju što je primijetio i Kedžo.

''Ja sam se jako nasmijao, bilo je jako simpatično, a bojom mi je to zvučalo kao obrade svjetskih hitova u kineskim restoranima'', duhovito je rekao Kedžo.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju