Do jučer su bili ljuti neprijatelji koji su jedan drugoga željeli izbaciti iz showa, a danas su Damir i Darko konačno si pružili ruku pomirenja.

Nakon povratka sa Sajma zaustavili su se ispred kuće kako bi razriješili nesuglasice. 'Trebao si biti s nama, nisi trebao otići. Iako si malo za*eban, ja priznajem da jesi, ali si još uvijek dobar čovjek.', kazao je Darko Damiru koji mu je pokušao objasniti da se je povukao iz razloga što je Darko bio grub prema njemu. 'Samo mi reci oprosti Damire, bilo je, prošlo je, ajmo dalje.', zahtijevao je Damir.Njihovo grljenje i mirenje, izgleda, nije baš najbolje sjelo ostalim farmerima. 'Jesi vidjela ovu dvojicu sad? Majko mila, ne fermaju nikoga sad. Ja ti kažem, tu nema nikog normalnog! Ja više neću ništa reći, sad pljuju po Kikiju, ma to su đubrad jedna obična.', kazala je Josipa Katici koja je zaključila: 'Ovo je prestrašno. Tu ne znaš tko te iza flanjke čeka s kakvom letvom!'

Kako je izgledalo mirenje ove dvojice farmera te kako su farmeri prošli na Sajmu, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji od 20 sati na Novoj TV!


Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju