Luka: 'Ovo će biti mrtva trka!'

Velika završnica showa 'Ljepotice i genijalci' donijet će odgovor na pitanje koji će par, Karlo i Helena ili Luka i Adriana, osvojiti glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna. Proteklih tjedana gledatelji su pratili kandidate showa u njihovoj avanturi koja je spojila naizgled nespojive karaktere u parove koji su izvršavali brojne zadatke i izazove. Show je donio i neke simpatije, svađe, ali i fizičke preobrazbe kandidata, a veliko finale donosi i zadnji izazov – poligon finalista.



Finalisti će morati prolaziti brojne prepreke, skupljati dijelove zagonetke i na kraju ju uspješno složiti. Prepreke neće biti lake, a kandidatima su dobro poznate. Par koji u posljednjem izazovu bude bolji, osvaja jedan bod prednosti u zadnjem, odlučujućem eliminacijskom kvizu.

Kandidatima je, kažu, vrijeme provedeno u vili brzo prošlo. „Kao da smo jučer došli u vilu, a danas smo u finalu. Mislim da su Helena i Karlo rame uz rame nama, ovo će biti mrtva trka“, ističe Luka, dok se njegova partnerica na početku nije vidjela ovoliko daleko. „Nije mi bilo ni na kraj pameti da ćemo Luka i ja stajati s Helenom i Karlom u finalu. Ja i Luka ćemo imati prioritet da se zabavimo, a ovo ostalo kako ispadne“, dodaje Adriana.

Unatoč tome što je riječ o velikom finalu, kandidati se pokušavaju opustiti. „Nadam se da ćemo Karlo i ja to dobro obaviti. Kako bude, bit će“, izjavljuje Helena, čiji je partner vrlo uzbuđen oko završnice. „Izazov može proći svakako. Bit će zanimljivo!“, kaže Karlo.

Najzanimljvije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Završnicu showa 'Ljepotice i genijalci' u kojoj ćemo saznati koji će par odnijeti pobjedu ne propustite u ponedjeljak od 22.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju