Tko će postati superfinalist?

Show 'Farma More i Maslina' ulazi u svoju veliku završnicu, a pred sam kraj godine, 30. prosinca gledatelji Nove TV doznat će tko će se okititi laskavom titulom pobjednika i osvojiti glavnu nagradu koja iznosi pola milijuna kuna.



Put do finala nije bio nimalo lagan, a kao najuspješniji farmeri koji su odoljeli brojnim izazovima i zaslužili svoje mjesto u finalu su Tomislav Pavlović, Prince Wale Soniyiki, Dora Adanić, Katarina Vukadin te Saša Štefić.

Pred njima je finalni tjedan u kojemu će odmjeriti svoje snage i vještine, a u sudbinu će im se uplesti i porota – pet izabranih farmera povratnika koji će odlučiti tko će prvi od njih ići u dvoboj. Pred finalistima su tako dva dvoboja, što znači da će jedan farmer, za kojeg porota odluči da je najviše zaslužio ili zaslužila, biti pošteđen dvoboja te će se za glavnu nagradu s pobjednicima boriti u superfinalu.



''Istinski sam uživao radeći na ovom projektu zajedno s kolegicom Miom Kovačić. Jako dobro smo se zabavljali, a i upoznao sam ljepote Vranskog jezera u jednom sasvim novom svjetlu. Farmeri su se uvijek veselili mom dolasku na imanje jer sam im donosio sreću kroz igre imuniteta, a tko će zgrabiti svoju sreću vidjet ćemo u superfinalu. Ono što mogu reći jest da će to biti troboj za pamćenje, a strpljenje i preciznost ovoga puta bit će ispred snage'' izjavio je voditelj Frano Ridjan.

Tko će postati superfinalist te tko će se okiti titulom sedmog pobjednika Farme, ne propustite doznati u srijedu, 30. prosinca na Novoj TV! Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju