Kraj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim donosi posljednji obračun žestokih rivala Kemala i Emira.

 Turska hit serija 'Bit ćeš moja' od prvog dana emitiranja prikovala je gledatelje uz male ekrane svojom snažnom ljubavnom pričom, brojnim intrigama i tajnama kao i raskošnom produkcijom te je u prosjeku uz svaku epizodu bilo gotovo 530 tisuća gledatelja.

Tijekom emitiranih dviju sezona gledatelji su svjedočili jednoj sudbinski određenoj ljubavi čiji je put do sreće popločan brojnim nedaćama. Sasvim slučajan susret u korijenu je promijenio živote Kemala i Nihan koje tumače jedni od najpoznatijih i najtraženijih turskih glumaca Burak Özçivit i Neslihan Atagül Doğulu. Stup obrane ka njihovoj sreći, Emir Karagözoğlu, kojega utjelovljuje glumac Kaan Urgancıoğlu, spreman na sve samo kako njih dvoje ne bi bili zajedno.

Da se radi o vrhunskom televizijskom proizvodu, sjajnim glumcima koji su vješto dočarali široku lepezu emocija, od ljubavi, sreće, mržnje, tuge, boli i razočaranja, svjedoči i to da je 'Bit ćeš moja' prva turska serija nagrađena Emmyjem.

Posljednja epizoda serije koju će gledatelji imati priliku pogledati u petak, donijet će gledateljima kraj koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nakon životne borbe za svoju ljubav, Nihan i Kemal naći će se pred posljednjom Emirovom klopkom koja će se ovoga puta pretvoriti u igru smrti. Emir će povući zadnji potez da se revanšira Kemalu i oteti Nihan. Za čuvaricu joj postavlja Asu koja uspije pobjeći iz umobolnice te će Asu dobiti priliku za osvetu koju je čekala. Emir će još jedanput uspjeti prisiliti Kemala da se nagodi s njim. No, ta će nagodba imati moć da promijeni sve.

Svakim korakom rat se bliži svom vrhuncu i do samog kraja neće se znati tko piše pravila i kakav će biti uzvišeni pečat sudbine. Hoće li Nihan i Kemal zgrabiti priliku za sreću za koju su se borili, ili će sudbina okrenuti kormilo, gledatelji će imati priliku doznati u posljednjoj epizodi serije.


 

Veliko finale serije ne propustite u petak, 26. siječnja od 21.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju